ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Βόλος: Δύο τραυματίες από το τρομακτικό μπουρίνι – Καταστροφές σε όλη την πόλη

Δυο τραυματίες άφησε πίσω του το μπουρίνι που  έπληξε χθες τον Βόλο και προκάλεσε πολλά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή με πτώσεις δέντρων, κατολισθήσεις και εγκλωβισμούς αυτοκινήτων σε δρόμους.

Το μεγάλο μπουρίνι κράτησε περίπου 45 λεπτά και  οι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν – ευτυχώς – ελαφρά από κλαδιά που έπεσαν από δέντρα, λόγω των θυελλωδών ανέμων και ισχυρών βροχών που έπληξαν την πόλη. Προβλήματα εντοπίστηκαν και στο οδικό δίκτυο, αφού χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός ενός μωρού και των γονιών του  από το αυτοκίνητό τους.

Ενώ τα τηλέφωνα (έπεφταν βροχή ) στην πυροσβεστική για απάντληση υδάτων και εγκλωβισμένους, όπως και στο λιμεναρχείο για βάρκες που βρίσκονταν στη θάλασσα, επειδή κάποιοι αγνόησαν τις προβλέψεις των μετεωρολόγων και βγήκαν στα ανοιχτά, με αποτέλεσμα να τους «πιάσει» η φουρτούνα.

Σοβαρές ζημιές υπέστη και το 10ο Γυμνάσιο της πόλης, σύμφωνα με τοπικά μέσα  ενημέρωσης,  αφού από την ένταση των ανέμων ξεριζώθηκαν δέντρα που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο, ενώ και ο αυλόγυρος με τα κάγκελα κατέρρευσαν.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, από τις 17:00 και μετά έμειναν χωρίς ρεύμα και πολλές περιοχές, επειδή τα δέντρα που ξεριζώνονταν και έπεφταν από τους ανέμους, έκοβαν καλώδια της ΔΕΗ.


Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button