Ελλάδα

Πρόγραμμα  Μεταπτυχιακών στον τομέα της ενέργειας με χρήση τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον.

“Ενεργειακές Επενδύσεις και Περιβάλλον”

 Ένα πολύ ενδιαφέρον  Πρόγραμμα  Μεταπτυχιακών Σπουδών του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022τυ

Το τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τα Τμήματα Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνουν την Προκήρυξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»    (ENERGY INVESTMENTS AND ENVIRONMENT- EN.I.EN.)

Η αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα https://enien.uowm.gr/

Το Π.Μ.Σ. απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) με τίτλο «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» και αγγλικό τίτλο (Master of ENERGY INVESTMENTS AND ENVIRONMENT-M.Sc. EN.I.EN.).

Ο ΣΤΟΧΟΣ του μεταπτυχιακού είναι να προσφέρει ολοκληρωμένη επιστημονική εξειδίκευση στελεχών, ικανών να υποστηρίξουν τεχνικο-οικονομικά τις επενδύσεις στον τομέα της ενέργειας με χρήση τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον και να απασχοληθούν σε ανάλογες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών διοργανώνονται μία σειρά παράλληλων διαδικτυακών εκδηλώσεων, με καλεσμένους προσωπικότητες από τον χώρο της ενέργειας που δραστηριοποιούνται στον ακαδημαϊκό –επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο.

Ανάμεσα στους φιλοξενούμενους ήταν η Γ.Γ. Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κ. Αλεξάνδρα Σδούκου, Ο Δ/ντής Υγείας Ασφάλειας και Περιβάλλοντος Ομίλου EnergeanOil & Gas κ. Τσετογλου Βασίλειος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ ( Εταιρεία Φυσικού αερίου ) κ Τσακας Μάριος .o Διευθύνων Σύμβουλοw της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων Α.Ε. (ΕΔΕΥ Α.Ε.)” κ Α. Στεφάτος.

Επίσης το μεταπτυχιακό πρόγραμμα υποστηρίζει την λειτουργία της ενημερωτικής εκπομπής << Δρώντας.. Ακαδημαϊκά >> μέσα από το κανάλι του στο YouTube. ENIEN Channel .

Τέλος στο πλαίσιο λειτουργίας του μεταπτυχιακού πραγματοποιούνται και κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button