ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η «Ελπίδα» ήρθε και στην Αθήνα -απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Χιονόπτωση σημειώνεται ήδη σε περιοχές της Αθήνας


H κακοκαιρία Ελπίδα έχει θέσει σε συναγερμό  τις αρχές καθώς  επελαύνει με σφοδρότητα .Ήδη χιονίζει σε πολλές περιοχές της Αθήνας κυρίως στα Βόρεια και Δυτικά αλλά και στο κέντρο .

Ασθενής χιονόπτωση σημειώνεται ήδη και σε άλλες περιοχές της Αθήνας.

Σύμφωνα με αναφορές χιονίζει σε Ιλίσια, Ζωγράφου, Αμπελοκήπους, Καισαριανη, Βυρωνα, Παγκράτι, Υμηττο, Κηφισιά και Νέα Σμύρνη.

Η Τροχαία να ανακοινώσε την  απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας για τα βαρέα οχήματα τόσο στο ρεύμα προς Λαμία όσο και στο ρεύμα προς Αθήνα.

Συγκεκριμένα η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα ισχύει από τον κόμβο Οινοφύτων ενώ στο ρεύμα προς Λαμία η απαγόρευση ξεκινά από την γέφυρα Καλυφτάκη.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, οι επόμενες 24 ώρες θα είναι πολύ δύσκολες για τους κατοίκους της Εύβοιας, ενώ σοβαρά προβλήματα θα αντιμετωπίσουν και οι κάτοικοι της Αττικοβοιωτίας.
Επίσης, μεγάλη προσοχή απαιτείται και στα βόρεια προάστια της Αθήνας, όπου πέρυσι με την επέλαση της κακοκαιρία «Μήδεια» καταγράφηκαν διακοπές ηλεκτροδότησης και υδροδότησης για αρκετά 24ωρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button