«Grace Influential» 39 χρόνια απο τον θάνατο της και η αείμνηστη πριγκίπισσα Grace του Μονακό ακόμη εμπνέει.
![](https://www.enjoynews.gr/wp-content/uploads/2021/03/380DB913-03EC-4303-8ED5-4790886C96C7-780x470.jpeg)
H Grace Patricia Kelly,( 12 Νοεμβρίου 1929 – 14 Σεπτεμβρίου 1982), γνωστότερη ως Γκρέις Κέλι, ήταν … Η Αυτής Υψηλότης, πριγκίπισσα του Μονακό ή απλούστερα Πριγκίπισσα Γκρέις.
Για τους λάτρεις της royal ιστορίας, η Grace Kelly ήταν μια από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς του 1950 η οποία ερωτεύτηκε παράφορα και εν τέλη παντρεύτηκε το 1956 στο παλάτι του Μονακό τον πρίγκιπα Renie III
Φυσική ομορφιά, φινέτσα ,γοητεία, και ένα παραμύθι που έγινε πραγματικότητα .
Και θα μπορούσε να πει κάποιος οτι αποτελεί παρελθόν .
Αυτό αλλάζει πλέον ,ξεκινώντας από σήμερα, με την κυκλοφορία του:
«Grace Influential» –Πριγκίπισσα Γκρέις.
Toν απόλυτο οδηγό για το στυλ, τις τέχνες, τον πολιτισμό και την κληρονομιά της Πριγκίπισσας Γκρέις μέσα απο το Instagram και άλλων social media .
Το Grace Influential” είναι μια νέα παγκόσμια πρωτοβουλία που διαθέτει ιστότοπο, μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων και μια βασική πεποίθηση ότι η γοητεία της παραμένει έα trend που μπορεί να είναι κάλλιστα πηγή έμπνευσης και τον 21ο αιώνα περίπου 40 χρόνια μετά το θάνατό της.