ΑΠΟΨΕΙΣ

Λατινοπούλου: Μιλά για «φασισμό» μετά το κόψιμό της από την Ν.Δημοκρατία

H επίθεση αυτή της Αφροδίτης  Λατινοπούλου, είχε στόχο την παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα, και τα θετικά σχόλια που δέχθηκε για το σώμα της.

Συγκεκριμένα αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρό της την Δανάη Μπάρκα, αποκαλώντας την «λάθος πρότυπο».Μάλιστα  αναδημοσίευσε ένα άρθρο που αναφέρεται σε εμφάνιση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στην παραλία και σχολίασε πως… δεν θα πρέπει να προβάλλουμε άτομα με παχυσαρκία.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», έγραψε.

Το σχόλιο τηςωδεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι την «έσφαξαν» με το γάντι.

Κάποιοι επισήμαναν ότι αν την ενδιέφερε στην πραγματικότητα η παχυσαρκία θα μπορούσε να οργανώσει κάποια σχετική καμπάνια ενημέρωσης και πολλοί την χαρακτήρισαν ρατσίστρια ,κομπλεξική και τόνισαν πως όλα τα κάνει για τη δημοσιότητα.

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε μέσα απο την εκπομπή της «Πάμε Δανάη»:

«Σκεφτόμουν και συζητούσα με τους συνεργάτες μου πως θα μπορούσε να τοποθετηθώ διακριτικά πάνω στο θέμα. Όταν ένας άνθρωπος έχει ως μοναδικό του όπλο, το να σχολιάζει τρίτους, σε πιάνει μία λύπη, γιατί σκέφτεσαι πόσο άδειος μπορεί να είναι. Επειδή όμως πήρα πολλά μηνύματα και εκεί έξω μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που να μην έχουν τη δύναμη τη δική μου συναισθηματικά και επειδή αυτός ο άνθρωπος ασχολείται και με την πολιτική, ελπίζω αυτό που συμβαίνει να φτάσει στο πολιτικό κόμμα στο οποίο ανήκει και να γίνει κάτι άμεσα.

Σε μια εποχή που όλοι παλεύουμε να εξαλειφθεί η βία, η κακοποίηση, όταν βλέπουμε ότι κάθε λίγο ακούμε για γυναικοκτονίες και ανθρωποκτονίες, άνθρωποι που αυτοκτονούν από ψυχολογικά προβλήματα και επειδή σε λίγα χρόνια μπορεί να φέρουμε και εμείς στον κόσμο παιδιά, δεν σκεφτόμαστε τι μπορεί να πάθουν τα δικά μας παιδάκια αν εμείς τροφοδοτούμε το συναίσθημα και το αίσθημα του ρατσισμού.»

Η πρώτη αντίδραση της Λατινοπούλου η οποία επέλεξε να μην μιλήσει η ίδια ήταν :

«Τραγικός ο φασισμός. Ας αποφασίσει ο κόσμος στις επόμενες εκλογές αν πρέπει να είναι ή όχι. Με Λατινοπούλου μέχρι θανάτου» έγραφε η ανάρτηση, με την ίδια να συμπληρώνει «Ευχαριστώ για τη στήριξη».

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μετα τον θόρυβο που προκάλεσε αυτή της η τοποθέτηση  απομακρύνθηκε από την Νέα Δημοκρατία και δε θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιό της για τις επόμενες εκλογές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button