Ομογένεια

Οι Εύζωνες στο Κέντρο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης (GCM)



Οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς μας κάνουν πάντα με την παρουσία τους να νιώθουμε υπερήφανοι σαν έθνος.Το επίλεκτο αυτό σώμα βρέθηκε στην Αυστραλία και έγινε ακόμη μια φορά δεκτό με χειροκροτήματα  και εκδηλώσεις θαυμασμού  και υπερηφάνειας από όλους τους παρευρισκόμενους αλλά κυρίως από τους Έλληνες Ομογενείς μας οι οποίοι έχουν έντονη παρουσία στην Μελβούρνη.

Ο Πρόεδρος του GCM κ. Bill Παπαστεργιάδης και μέλη του ΔΣ επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στην πρώτη επίσκεψη τους της Ελληνικής Προεδρικής Φρουράς στο «Ελληνικό Κέντρο» της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης (GCM).

O κ Παπαστεργιάδης χαιρέτισε την παρουσία της  Προεδρικής Φρουράς και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την επίσκεψή τους λέγοντας :

«Με μεγάλη περηφάνια καλωσορίζουμε την Ελληνική Προεδρική Φρουρά στο Ελληνικό Κέντρο και νιώθουμε τιμή για αυτή τη μοναδική ευκαιρία να μοιραστούμε μαζί τους αυτόν τον άρρηκτο δεσμό και την αγάπη για την πατρίδα μας.

Η επίσκεψή τους είναι σημαντική όχι μόνο επειδή η Ελλάδα και η Αυστραλία ήταν πάντα σύμμαχοι σε δύσκολες περιόδους, αλλά επειδή η επίσκεψή τους σηματοδότησε τη Μεγάλη Εβδομάδα του Ελληνορθόδοξου Πάσχα καθώς και τον Εορτασμό της Ημέρας Anzac»

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button