Ελλάδα

Ο mr «Ζαγόρι» που προσγειωσε το ελικόπτερο του στον Πάνορμο της Μυκόνου δηλώνει ενοχλημένος από την έκταση που έλαβε το θέμα.

https://youtu.be/vlfaY7TJC3o

Ενώ η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό με την προσγείωση ελικοπτέρου το Σάββατο 5 ιουνίου στην παραλία του Πανόρμου στη Μύκονο αφήνοντας άφωνους τους τουρίστες.

Ο κύριος που πέραν του γεγονότος ότι η Μύκονος έχει αεροδρόμιο στο οποίο εξυπηρετούνται ιδιωτικές πτήσεις αεροσκαφών αλλά και ελικοπτέρων είναι ο γνωστός επιχειρηματίας των νερών «ΖΑΓΟΡΙ» κ Βασίλης Χήτος.

Ο Βασίλης  Χήτος  ήταν ο ίδιος χειριστής, και στο ελικόπτερο επέβαινε και ο εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ. 

«Δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε σόου, ούτε ανάγκη το είχαμε. Μας υπέδειξαν ένα σημείο προσγείωσης, ήμασταν στο σημείο, το είδαμε ότι ήταν καθαρό και όχι επικίνδυνο και έτσι κάναμε την πιο γρήγορη προσέγγιση για να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα» ανέφερε ο επιχειρηματίας, ο οποίος δηλώνει ενοχλημένος από την έκταση που έλαβε το θέμα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας παραβίασε τους πτητικούς κανόνες ασφαλείας της ΙΑΤΑ και έθεσε σε κίνδυνο τους λουόμενους.

Καλό θα ήταν να μην γίνονται τέτοιες επικίνδυνες επιδείξεις «πλούτου» από ανθρώπους που δεν έχουν λόγο μεν να το κάνουν αλλά με τέτοιες «προσγειώσεις» προκαλούν την Ελληνική κοινωνία .

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button