Ελλάδα

Μια 60 χρονη Ελληνίδα τρέχει  στον Μαραθώνιο της Γενεύης για να στηρίξει τους μικρούς Ιστιοπλόους της Ιθάκης

Τέλος Μαΐου, η Ιθάκη θα δώσει το «παρών» στον Μαραθώνιο της Γενεύης μέσω της κ Χριστίνας Ρίζου, που τρέχει για να στηρίξει το νησί, τα παιδιά και την ιστιοπλοΐα, μέσω αυτής, της δικής της «Οδύσσειας».

«πίστεψα ότι τα παιδιά της Ιθάκης άξιζαν ένα ιστιοπλοϊκό τμήμα»

Η Χριστίνα Ρίζου είναι μια γυναίκα 60 ετών  η οποία ετοιμάζεται, να τρέξει μαραθώνιο 42χλμ. στη Γενεύη στις 30 Μαΐου με σκοπό να ενισχύσει τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο της Ιθάκης. 

Το ιστιοπλοϊκό τμήμα της Ιθάκης καταγράφει συνεχείς επιτυχίες στους αγώνες που συμμετέχει και συχνά εμφανίζονται παιδιά που έχουν το ταλέντο και τις δυνατότητες να ξεχωρίσουν – αρκεί να έχουν και τα μέσα.

«Θέλω να εμπνεύσω τα παιδιά και γι’ αυτό αποφάσισαν να αφιερώσω τον αγώνα στον όμιλο. Ταυτόχρονα, επειδή είναι πολύ δύσκολη η προπόνηση ζητώ από τους φίλους της Ιθάκης να με επιβραβεύσουν δίνοντας κάτι στον όμιλο για να βοηθήσουν τα παιδιά» συμπληρώνει η κυρία Ρίζου εξηγώντας το στόχο της.

Όπως εξηγεί σε αναρτήσεις τις στα social media για τον ιδιαίτερο αγώνα που θα δώσει στη Γενεύη, «η έλλειψη των απαιτούμενων σκαφών ενισχύει την απογοήτευση των αθλητών, ενίοτε δε ακυρώνει και την επιθυμητή συμμετοχή τους σε αγώνες».

Εξαιρετική πρωτοβουλία πηγή έμπνευσης για τους νεαρούς αθλητές και όχι μόνον.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button