
Πολλά χρόνια επίπονης δουλειάς αφιερώθηκαν στη δημιουργία ενος σπουδαίου σχεδίου Τουριστικής ανάπτυξης στη γνωστή παγκοσμίως περιοχή Gold Coast της Αυστραλίας.
Το σπουδαίο αυτό έργο 500 εκατομμυρίων δολαρίων έχει έντονη την Ελληνική παρουσία αφού αποτελεί επισφράγισμα των έργων του Ελληνικής καταγωγής επιχειρηματία Κώστα Μακρή στην ευρύτερη περιοχή.
Ο Κώστας Μακρής είχε φιλοδοξήσει την αναδιαμόρφωση της περιοχής για περισσότερο από μια δεκαετία και έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στο έργο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Makris Group και γιος του, Τζέισον Μακρής, έχει δηλώσει ότι:
«η αναδιαμόρφωση θα δημιουργήσει έναν απαραίτητο προορισμό τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες»
Από την απόκτηση του Marina Mirage το 2013, η Makris Group έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια μια νέα μαρίνα υπερπολυτελών σκαφών αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με 76 θέσεις ελλιμενισμού, που προσφέρει εγκαταστάσεις για σκάφη έως και 85 μέτρων.
Στην ιδιοκτησία Makris Group ανήκει επίσης το πολυτελές νέο πλωτό beach club La Luna με εκμετάλλευση από τη Gennari Group και το εστιατόριό του, Mare, καθώς και έναν τερματικό σταθμό φέρι για την HOPO, την υπηρεσία φέρι της πόλης.
Το Marina Mirage Gold Coast, θα είναι μια αναδιαμόρφωση 500 εκατομμυρίων δολαρίων του εμπορικού κέντρου που δημιούργησε την δεκαετία του 1980 από τον όμιλο εταιρειών Makris Group, και θα γίνει μέρος του χαρτοφυλακίου του Luxury Collection Resort της Marriott International όταν ανοίξει το 2027.
Το νέο ξενοδοχείο θα έχει 122 δωμάτια.Έτσι το Marina Mirage θα αναδιαμορφωθεί πλήρως.