MagazinoΤουρισμός

Η Kuwait Airways ξεκινά τον Ιούνιο απευθείας πτήσεις προς Αθήνα και Μύκονο.


Μια σημαντική πρωτοβουλία απο την Kuwait Airways για τον Ελληνικό Τουρισμό είναι το γεγονός ότι η εταιρεία ξεκινάει απευθείας αεροπορικές  πτήσεις προς την Αθήνα και τη Μύκονο από τις 16 Ιουνίου 2023.

Η Kuwait Airways είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία της χώρας του Kuwait και εκτελεί πτήσεις σε 35 προορισμούς για τη Μέση Ανατολή, την Ασία, την Αφρική, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Ο Έλληνας πρέσβης στο. Κuwait , κος Κωνσταντίνος Πιπερίγκος έχει τονίσει ότι αυτό είναι αναπόσπαστο μέρος της κοινής συνεργασίας μεταξύ των δύο εθνών, καθώς συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση των διμερών δεσμών.

«Η έναρξη των δύο αυτών προορισμών θα διευκολύνει τους επιβάτες να ταξιδεύουν από και προς την Ελλάδα, καθώς και θα τους δώσει μια καλή ευκαιρία να κατανοήσουν την ιστορία της Ελλάδας με τον ποικίλο πολιτισμό της, εκτός από την απόλαυση διακοπών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων».

Απο την πλευρά της αεροπορικής εταιρίας ο κ. Adel Al-Sanea, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Kuwait Airways, δήλωσε πως οι δύο νέες συνδέσεις εντάσσονται στο πλαίσιο των στρατηγικών στόχων του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Διεύθυνσης και των πρωτοβουλιών τους για την επέκταση του δικτύου της Blue Bird, συνδέοντας τις χώρες του κόσμου.

Το σίγουρο είναι οτι απο τον Ιούνιο οι δύο χώρες θα έρθουν ακόμη πιο κοντά, ενώ το επιβατικό κοινό της Kuwait Airways θα έχει την δυνατότητα εκτός απο το να γνωρίσει την Ελληνική πρωτεύουσα να περιηγηθεί έχοντας αφετηρία την Αθήνα σε πολλούς Ελληνικούς προορισμούς.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Kuwait Airways, Maen Razouqi και ο Έλληνας Πρέσβης στο Κουβέιτ, Κωνσταντίνος Πιπερίγκος.

Να θυμίσουμε ότι η Kuwait Airways ιδρύθηκε το 1953 αρχικά με την ονομασία Kuwait National Airways, ως ιδιωτική εταιρία και πραγματοποίησε την πρώτη της πτήση τον Μάρτιο του 1954. Η κυβέρνηση του Κουβέιτ αύξησε τη συμμετοχή της στην αεροπορική εταιρία στο 100% στις αρχές της δεκαετίας του 1960.

Σήμερα είναι μια απο τις πλέον σύγχρονες και αξιόπιστες αεροπορικές εταιρείες με πτήσεις σε πολλούς διεθνής προορισμούς και έναν υπερσύγχρονο αεροπορικό στόλο.

Kuwait Towers

Τέλος να τονίσουμε ότι οι νέες απευθείας πτήσεις θα βοηθήσουν και το Ελληνικό κοινό να γνωρίσει το Kuwait το οποίο αποτελεί έναν από τους πιο αυθεντικούς παραδοσιακούς αραβικούς προορισμούς.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button