Κινηματογράφος

Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο «ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά» ο Γιάννης Φέρτης παλεύει με το Αλτσχάιμερ.


Ο Γιάννης Φέρτης
είναι ένας γνήσιος εκπρόσωπος της παλαιότερης, εκείνης, γενιάς των ηθοποιών με εξαιρετικές ερμηνείες και ποιότητα στην καλλιτεχνική του πορεία. Απο ότι φαίνεται δεν γλύτωσε και αυτός απο το Αλτσχάιμερ  μια νόσο πολύ σκληρή που έχει λάβει διαστάσεις μάστιγας.Βλέπεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους  να …φεύγουν εν ζωη και στο τέλος να έχουν εκείνο τι «άπλανο βλέμμα» πουβσε καλνει να πονάς περισσοτερο απο τους ίδιους.

Με φράση η γνωστή σεναριογράφος Κάκια Ιγερινού  ξεκινά την ανάρτησή της για τον εκλεκτό ηθοποιό και φίλο της Γιάννη Φέρτη.

Με μια συγκινητική ανάρτηση η σεναριογράφος πολλών  επιτυχιών της  μικρής οθόνης Κάκια Ιγερινού, για τον φίλο και πρώην συνεργάτη της, τον 84χρονο γνωστό ηθοποιό Γιάννη Φέρτη που παλεύει με το Αλτσχάιμερ.

Η κ Ιγερινού έγραψε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων – στο σχόλιό της στο Twitter: «Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει.Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν».

Στο tweet της η σεναριογράφος έγραψε ειδικότερα τα εξής: «Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά.Η μνήμη σβήνει.Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει.Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια».

https://twitter.com/gh0xulzhxdi3lef/status/1526854694739525633?s=12

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button