Magazino

Μantri :το «μυστικό» των καλοφαγάδων με μοναδικά ψητά και απίστευτη θέα…

Tώρα που για τους περισσότερους οι διακοπές τελείωσαν αναζητούμε  τρόπους και αφορμές να βγούμε και να ξεσκάσουμε τις όμορφες «καλοκαιρινές» βραδιές του Φθινοπώρου.Κλασσική αξία η επιλογή καλού φαγητού που θα απολαύσουμε μόνοι μας η παρέα με φίλους .

Ξεχωρίσαμε έναν χώρο όπου το φαγητό είναι πραγματικά απολαυστικό ….το αγαπημένο Mantri Mountain Resto στα….ορεινά της Γλυφάδας …το οποίο δεν είναι πια το  «μυστικό» των καλοφαγάδων αλλά έχει καταξιωθεί και έχει σταθερά το κοινό του.

Αν και στην αρχή παραξενευτήκαμε ….τι γίνεται «εκεί ψηλά στην νότια πλευρά του Υμηττού» με αυτό το εστιατόριο ,καταλάβαμε οτι τελικά δεν είναι τυχαίο ότι είναι σημείο αναφοράς για όσους  αγαπούν το καλό κρέας και τις αυθεντικές Ελληνικές γεύσεις.Δοκιμάσαμε…Μας άρεσαν …και Σας προτείνουμε…

Παντζαροσαλάτα με καρύδια και μια σάλτσα δροσερή και πολυ νόστιμη με μπαλσάμικο ,βασιλικό και με όσο σκορδάκι χρειάζεται.
Την  Γραβιέρα 24 μηνών ωρίμανσης με  προσούτο προβατίνας παρακαλώ που είναι απλά υπέροχο.
Σε αυτό το πιάτο  είμασταν κάπως επιφυλακτικοί γιατί δεν είχαμε στο μυαλό μας παρά μόνον την κλασική γεύση του ιταλικού προσούτο.Η πρωτότυπη όμως Ελληνική του …εκδοχή μας άφησε άφωνους απο τη νοστιμιά της .

Παϊδάκια απίστευτα τρυφερά με τον τρόπο που εδώ ξέρουν να τα κόβουν απο το 1977 …σκέτο λουκούμι!

Μπουκιτσες προβατίνας με σαλτσούλα ντομάτας με έναν πολύ εύγεστο και ελαφρύ πουρέ απο μελιτζάνα .Απο τα πιο νόστιμα πιάτα που  έχουμε δοκιμάσει σε όλη την Αθήνα.

Tagliata
Ζουμερή τρυφερή ,πεντανόστιμη και κυρίως σωστά ψημένη

Φιλέτο τόσο τρυφερό και ζουμερό που λυώνει στο στόμα.

Το γλυκό!!!

Στο τέλος παρά τα όσα είχαμε φάει δεν αντισταθήκαμε και δοκιμάσαμε ένα υπέροχο γλυκό που είναι συνδιασμός παγωτού μπισκότου ξηρών καρπών και λιωμένης σοκολάτας που το ονομάζουν sneakers…προφανώς γιατί έχει την γεύση της ομώνυμης σοκολάτας αλλά με πολύ παιχνιδιάρικο και δροσερό τρόπο.

Το πολύ αξιόλογο μενου επιμελείται ο ιδιοκτήτης και βραβευμένος Chef Θανάσης Καραΐνδρος  ένας νέος άνθρωπος που συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση αναβαθμίζοντας την μάλιστα  σε ένα χώρο Ελληνικής γαστρονομίας.

Ο chef επιλέγει  ο ίδιος τις καλύτερες πρώτες ύλες για τους πελάτες του και εμπλουτίζει συνεχώς τις προτάσεις γεύσεων στα πιάτα του μενού .


Τηλέφωνο κρατήσεων :210 9623071

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button