Ελλάδα

Ρόδος:Καταγγελία για βιασμό 33χρονης από τον πεθερό της

Μια 33χρονη στη Ρόδο κατήγγειλε ότι ο πεθερός της την παρενοχλεί και την έχει αναγκάσει να προβεί σε ερωτικές πράξεις μαζί του, χρησιμοποιώντας βία και απειλές ότι, αν αντισταθεί, θα την καταγγείλει στην Πρόνοια και θα χάσει τα παιδιά της.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες τοπικών μέσων , η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι, όταν τόλμησε να καταγγείλει τις πράξεις του, εκείνος, με τη συνδρομή και άλλων ατόμων, προέβη σε ψευδείς κατηγορίες εις βάρος της, με αποτέλεσμα να στερηθεί τα ανήλικα παιδιά της. Η 33χρονη περιέγραψε πράξεις βιασμού εις βάρος της και ισχυρίστηκε ότι ο πρώτος τελέστηκε το 2017, πριν από έξι χρόνια.

Κατάθεση, όμως, έδωσε και ο 30χρονος σύζυγός της εις βάρος του πατέρα του. Τόνισε πως αδυνατούσε να πιστέψει ότι ο ίδιος ο πατέρας του ασελγούσε στη σύζυγό του και θεώρησε αρχικά ότι επρόκειτο για παρεξήγηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε μια αποστροφή του λόγου του πατέρα του τον Απρίλιο του 2022, όπως είπε, αντιλήφθηκε ότι ο 49χρονος πατέρας του απευθυνόταν με σεξουαλικό υπονοούμενο εις βάρος της και τότε υπήρξε διαπληκτισμός και με συγγενικά του πρόσωπα.

Ένας φίλος του, όπως ισχυρίστηκε ο γιος, τον ειδοποίησε μάλιστα ότι ο πατέρας του είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο live από το κινητό του τηλέφωνο στο οποίο φαίνεται να αγγίζει τη σύζυγό του στο στήθος και να την παρενοχλεί.

Ρόδος: Από το 2013 την παρενοχλούσε σεξουαλικά -Βιντεοσκοπούσε τις πράξεις με το κινητό του

Η 33χρονη είχε καταγγείλει αρχικώς τον πεθερό της τον Μάιο του 2022 περιγράφοντας τότε ότι τον Σεπτέμβριο του 2013 τη χάιδεψε στο πόδι, ενώ έκτοτε την πολιορκούσε με σεξουαλικά υπονοούμενα. Σε άλλη της κατάθεση είχε ισχυριστεί ότι τη θώπευσε στο στήθος και στα οπίσθια, βιντεοσκοπώντας ταυτόχρονα την πράξη με το κινητό του.

Τον Μάιο του 2022 σε άλλη της καταγγελία είχε πει ότι τον βρήκε σε δωμάτιο με κατεβασμένο το παντελόνι και το εσώρουχό του και ότι την εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη.

Στους αστυνομικούς έχει προσκομίσει, εξάλλου, και έναν σκληρό δίσκο ο οποίος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, περιέχει βιντεοσκοπημένο υλικό του πεθερού της όπου την παρενοχλεί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button