ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΤουρισμός

Τζέφρι Πάιατ :Η αμερικανική ταξιδιωτική ζήτηση για την Ελλάδα έχει εκτοξευθεί στα ύψη

Απο την  5η Ιουνίου, η American Airlines θα ξεκινήσει τη νέα καλοκαιρινή πτήση της για  την Αθήνα

Επίσης απο  5 Ιουνίου, θα επαναφέρει και την εποχική σύνδεση  Αθήνας και Σικάγο με αεροσκάφος Boeing 787-8, ενώ από τον Αύγουστο ξεκινά πάλι τα θερινά δρομολόγια Αθήνα Φιλαδέλφεια με αεροσκάφος Boeing 787-8.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, με πρώτη προτεραιότητά μας, όπως πάντοτε, την ασφάλεια των πελατών» δήλωσε ο Tom Lattig, Managing Director της  American Airlines.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση για ταξίδι μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ. Οι πελάτες μας είναι ενθουσιασμένοι που θα ξανασυναντηθούν με τους φίλους και την οικογένειά τους και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, ή με την προοπτική να απολαύσουν το πολυαναμενόμενο ταξίδι των διακοπών τους στην Ελλάδα της Ιστορίας, ή ακόμα να ταξιδέψουν στα υπέροχα ελληνικά νησιά», πρόσθεσε.

O Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ στην εκδήλωση των Αμερικανικών Αερογραμμών (American Airlines) για τον εορτασμό της έναρξης των καθημερινών απευθείας πτήσεων από τη Νέα Υόρκη, το Σικάγο και τη Φιλαδέλφεια προς την Αθήνα, είπε :

Oι Αμερικανοί ανυπομονούν να ανακαλύψουν ένα μυστικό που όλοι όσοι ζούμε εδώ γνωρίζουμε: ότι τα κρυστάλλινα νερά και οι αφρώδεις παραλίες αυτής της χώρας, τα ορεινά μονοπάτια της, τα αρχαία μνημεία και τα μουσεία της και το σπάνιο και λαμπρό φως της είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button