Ελλάδα

Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών: Οδηγός παρέσυρε άνδρες της ΔΙΑΣ και εγκατέλειψε το σημείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Λεωφόρο Αθηνών, όταν οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ, στο ύψος της στροφής προς την Περιφερειακή Αιγάλεω.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό των αστυνομικών που επέβαιναν στη μηχανή. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα συνάδελφοί τους, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να μεταφερθούν οι τραυματίες στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

Το πιο ανησυχητικό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε το σημείο αμέσως μετά το τροχαίο, χωρίς να προσφέρει βοήθεια.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού, ο οποίος μετά τη σύγκρουση τράπηκε σε φυγή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button