ΑΠΟΨΕΙΣ

Τρίκαλα : Σοκαριστικό τροχαίο με αγριογούρουνο κοντά στον Πρίνο – Γυναίκα γλίτωσε από θαύμα

Άγιο είχε μια γυναίκα οδηγός το πρωί της Παρασκευής, όταν το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε με αγριογούρουνο κοντά στον Πρίνο Τρικάλων.

Το τροχαίο σημειώθηκε στον περιφερειακό δρόμο Γοργογυρίου – Πρίνου, στο ύψος του πρώην δημαρχείου Κόζιακα. Η γυναίκα, όπως κάθε πρωί, κατευθυνόταν προς την εργασία της, όταν ξαφνικά ένα μεγαλόσωμο αγριογούρουνο πετάχτηκε στο δρόμο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο όχημά της.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, εκδηλώθηκε και μικρής έκτασης φωτιά στο αυτοκίνητο. Ευτυχώς, η οδηγός αντέδρασε άμεσα και κατάφερε να βγει εγκαίρως από το όχημα, πριν οι φλόγες επεκταθούν.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε σειρά παρόμοιων ατυχημάτων που καταγράφονται τα τελευταία χρόνια λόγω της αύξησης των αγριογούρουνων σε ημιορεινές περιοχές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button