Ελλάδα

TRAINOSE :Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε λιγότερο απο 4 ώρες απο την Κυριακή 15 Μαίου

Πως μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια


Τη δυνατότητα να κλείσει το εισιτήριό του για τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Αθήνα, ταξιδεύοντας με τις νέες σύγχρονες αμαξοστοιχίες, έχει το επιβατικό κοινό. Δείτε τις τιμές και τα δρομολόγια.

Λιγότερο από 4 ώρες θα διαρκούν πλέον τα δρομολόγια απο Αθήνα για την Θεσσαλονίκη, και το αντίστροφο.

Νέες υπερσύγχρονες αμαξοστοιχίες ΕΤR470 εντάσσονται στον στόλο της Trainose.
Τα δρομολογια με τα νέα υπερσύγχρονα και ταχύτατα νέα τρένα είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν την Κυριακή 15 Μαΐου 2022.

Η TRAINOSE δίνει στο επιβατικό κοινό τη δυνατότητα να κανει κράτηση  εισιτηρίων  για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν και μέσω της online πλατφόρμας της (πατήστε εδώ).

Ας δούμε ποιες θα είναι οι τιμές των εισιτηρίων τιμές που αφορούν τις σύγχρονες αμαξοστοιχίες, και διαμορφώνονται βάσει της κατηγορίας θέσης (Α’ και Β’) που θα επιλεχθεί.

Το εισιτήριο στην Α’ Θέση κοστίζει 62,5 ευρώ, στη Β’ η τιμή ανέρχεται σε 53 ευρώ (κατά 10 € ακριβότερα από τα εισιτήρια για τις συμβατικές  αμαξοστοιχίες  A’ Θέση: 52,5 ευρώ, Β’ Θέση: 43 ευρώ).

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για τις πρώτες 20 ημέρες (15/5 – 3/6) για όσους επιλέξουν τις νέες αμαξοστοιχίες ETR470 , προσφέρει έκπτωση 20%.

Τα δρομολόγια.

Θα γίνονται σε καθημερινή βάση, και μέχρι να ενταχθούν όλα τα νέα τρένα στον στόλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θα εκτελούνται δύο δρομολόγια για Αθήνα-Θεσσαλονίκη (και το αντίστροφο), με τον χρόνο του συνολικού ταξιδιού να είναι κάτω από 4 ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι οι αμαξοστοιχίες ETR470 διαθέτουν εννέα βαγόνια ένα εκ των οποίων είναι εστιατόριο και μπαρ, τρία βαγόνια πρώτης θέσης (Α΄) και πέντε οικονομικής (Β’). Κάθε αμαξοστοιχία μπορεί να μεταφέρει 475 επιβάτες και, σύμφωνα με την εταιρεία, περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις, για ένα ξεκούραστο ταξίδι.

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button