Ελλάδα

Τραγωδία στην Πιερία: 59χρονος κτηνοτρόφος εντοπίστηκε νεκρός στην αποθήκη του σπιτιού του

Σοκ προκαλεί στην Πιερία η είδηση του θανάτου 59χρονου κτηνοτρόφου, ο οποίος εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του το πρωί της Παρασκευής (9/1/2026).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον άτυχο άνδρα βρήκε ο αδελφός του κρεμασμένο στην αποθήκη της οικίας του, στη Βροντού Πιερίας, λίγο μετά τις 09:00 το πρωί.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Πιερίας, Νίκος Τσερτικίδης, κάνει λόγο για αυτοχειρία, συνδέοντάς την με το σοβαρό πλήγμα που είχε δεχθεί ο κτηνοτρόφος, καθώς –όπως αναφέρει– την προηγούμενη εβδομάδα είχαν θανατωθεί περίπου 1.000 πρόβατά του.

Οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν τις συνθήκες του περιστατικού, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button