ΑΠΟΨΕΙΣ

Το λεμόνι και το άρωμα του …έχουν ευεργετικές ιδιότητες και στο άγχος

Είναι γνωστό ότι , τα λεμόνια, έχουν πολλά ευεργετικά οφέλη στην υγεία.

Ο χυμός τους είναι πολύ χρήσιμος για την αποκατάσταση του pH του παχύ έντερο μας.Το λεμόνι, πέρα από το ότι συμβάλλει στην αποβολή των τοξινών και άλλων άχρηστων ουσιών που εμποδίζουν τις λειτουργίες του σώματος, αν συνδυαστεί με υγιεινή διατροφή και άσκηση, θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος πολύ γρήγορα.

Όμως και το υπέροχο άρωμα τους σύμφωνα με τους επιστήμονες, έχει ευεργετικές ιδιότητες και σε όσους νιώθουν στρες  αφού η μυρωδιά τους  μπορεί να μειώσει το στρες.

Όταν οι συμμετέχοντες πρόσφατης έρευνας λοιπόν, πέρασαν περίπου 10 λεπτά μυρίζοντας ένα φρέσκο λεμόνι, το αποτέλεσμα έδειξε μια αξιοπρόσεκτη μείωση της κακής διάθεσης που είχαν προηγουμένως.

Τα επίπεδα της έντασης, άγχους, κατάθλιψης, σύγχυσης, κούρασης και νεύρων μειώθηκαν κατά πολύ, απλά μυρίζοντας το φημισμένο εσπεριδοειδές φυτό!Ένα λεμόνι  ,ένα αρωματικό κερί με άρωμα λεμονιού ,λίγο αιθέριο έλαιο με άρωμα  λεμόνι η τώρα την Άνοιξη ένα κλαδάκι με άνθη λεμονιάς που θα κάνουν όλον τον χώρο να μοσχοβολάει θα σας κάνουν να χαλαρώσετε με φυσικό τρόπο ….

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button