Showbiz

To Hollywood ήρθε φέτος διακοπές στην Ελλάδα :Τζων Τραβόλτα ,Νικόλ Κιντμά ,Ευα Μεντέζ ,Ραιαν Γκοσλιγκ,Μονικα Μπελούτσι …

Γνωστοί ηθοποιοί ψηφίζουν «Ελληνικό Καλοκαίρι» μια σταθερή αξία για υπέροχες διακοπές.

Η Νικόλ Κίντμαν με μια φωτογραφία της στο Ιnstagram, αποκάλυψε στους θαυμαστές της ότι βρισκόταν σε κάποιο ελληνικό νησί που  όπως μάθαμε ήταν οι Παξοί.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Νικόλ Κίντμαν από τις διακοπές της, την βλέπουμε να κολυμπάει στα καταγάλανα ελληνικά νερά. «Σε ευχαριστώ, όμορφη Ελλάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά η Νικόλ Κίντμαν, διαφημίζοντας τις ομορφιές των ελληνικών τοπίων σε όλο τον κόσμο.

Η Monica Bellucci και η κόρη της, Deva Cassel, κάνουν διακοπές στην Πάρο απολαμβάνοντας το ελληνικό καλοκαίρι για ακόμα μια φορά.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ  η διάσημη ηθοποιός που λατρεύτηκε από τις γυναίκες για τον ρόλο της Κάρι στο «Sex and the city» ταξίδεψε με άκρα μυστικότητα στη χώρα μας και σύμφωνα με πληροφορίες αφίχθη την περασμένη Πέμπτη στην Αθήνα μαζί με τα δυο παιδιά της.

Την επομένη το πρωί επιβιβάστηκαν στο πλοίο με προορισμό την Σύρο όπου και κατέβηκαν, ενώ όταν μια επιβάτης την αναγνώρισε, την προσέγγισε και της ζήτησε αν ήθελε να βγουν μια φωτογραφία μαζί αρνήθηκε πολύ ευγενικά, θέλοντας να διαφυλάξει το ιδιωτικό της ταξίδι για διακοπές στη χώρα μας μαζί με τα παιδιά της και κατέβηκε στη Σύρο.

Την Αθήνα επιλέγει να περάσει τις φετινές καλοκαιρινές του διακοπές του και ο Τζον Τραβόλτα, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στην Ελλάδα.Ο σταρ του Χόλυγουντ είναι ανάμεσα σε εκείνους που επιλέγουν πολυ συχνά τα ελληνικά νησιά αλλά και την Αθήνα για τις διακοπές τους.Ο Τζον Τραβόλτα προς το παρόν περνάει μοναδικές στιγμές στην Αθήνα και κάνει την καλύτερη διαφήμιση στη χώρα μας.

Την Αντίπαρο επέλεξαν πριν από περίπου ένα μήνα η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ, οι οποίοι περάσαν κάποιες μέρες απο τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές τους στις Κυκλάδες.Οι διάσημοι ηθοποιοί εθεάθησαν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους, μαζί με τις δύο κόρες τους.

Πολλοί ακόμη celebrities διαλέγουν τις μοναδικές ομορφιές της Ελλάδας άλλοι καταφέρνουν να μην γινουν αντιληπτοί άλλοι όχι …. Και οι φωτογραφιες αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση της χώρας μας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button