ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Θεσσαλονίκη: Παρόντος του Πρωθυπουργού το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο Γιώργο Λυγγερίδη – Συντετριμμένοι συγγενείς και συνάδελφοι

Σε εξέλιξη είναι η τελευταία πράξη του δράματος  με την ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη, νς εκτυλίσσεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη με την κηδεία του. Η εξόδιος ακόλουθος ξεκίνησε στις 13:30, παρόντος του Πρωθυπουργού.

Η σορός του άτυχου ναστυνομικού έφτασε λίγο μετά τις 13:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου με το φέρετρο να είναι καλυμμένο με την ελληνική σημαία και να το κρατάνε οι συνάδελφοί του από το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στον προαύλιο χώρο του ναού ξέσπασε σε χειροκροτήματα με επιφωνήματα και την λέξη αθάνατος να λυγίζει τους συναδέλφους του.

Υπενθυμίζεται πως μετά την εξόδιο ακολουθία θα ακολουθήσει πομπή προς τα Κοιμητήρια της Θέρμης. Θα περάσει από Κατσιμίδη, Κ. Καραμανλή, Μουδανιών και Μαρίνου Αντύπα για να φτάσει στα Κοιμητήρια.

Τροχονόμος στην Αγίου Δημητρίου ρυθμίζει την κυκλοφορία. Υπάρχει απαγόρευση στάθμευσης σε όλο το μήκος της.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button