ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις Αρχές αναμένεται να εμφανιστεί η σύζυγος του Παλαιοχριστιανού με τα ανήλικα παιδιά της

Δεν έχω τίποτα να κρύψω ούτε έχω παρανομήσει δηλώνει η μητέρα των παλαιοχριστιανών.Το μόνο που θέλω πραγματικά είναι η προστασία της οικογένειάς μου. Λόγω της κατάστασής μου, ανυπομονώ να εκδικαστεί η υπόθεσή μου και να επανέλθει η ομαλότητα. Εγώ και τα παιδιά είμαστε καλά. Είμαστε ασφαλείς όλοι. Την Τρίτη θα εμφανιστώ στο δικαστήριο», επεσήμανε η η Σεβαστή .α

Παρά τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ όλες αυτές οι ημέρες, τόσο η 39χρονη όσο και τα ηλικίας 6 και 13 ετών παιδιά της, δεν έχουν εντοπισθεί.

«Είναι σε ασφαλή τοποθεσία και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ούτε για την ίδια ούτε για τα παιδιά. Η πρώτη σκέψη που έχει είναι να μπορέσει να υπάρξει μία ομαλότητα και ομόνοια για την οικογένειά της, που αυτή τη στιγμή είναι κατακερματισμένη. Έτσι όπως είναι δομημένη η δικογραφία, έχει αρκετά κενά, νομίζω θα έχουμε πανηγυρική αθώωση της εντολέως μου», υπογράμμισε ο δικηγόρος της, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

«Σκοπός μου είναι να προστατεύσω την οικογένειά μου, προκειμένου να βρούμε εμείς και τα παιδιά την ηρεμία μας. Δεν έχουμε κάνει κάτι παράνομο και δεν έχουμε προβεί ποτέ σε κάποια πράξη σε βάρος κανενός. Είμαστε όλοι μία γροθιά», είπε η γυναίκα.

«Υπάρχει μία προκαταρκτική σε εξέλιξη, που έχει λάβει η ελληνική αστυνομία από το περασμένο Σάββατο, για να διαπιστώσουμε τον αριθμό των ανήλικων τέκνων της οικογένειας, τις συνθήκες διαβίωσής τους και αν τα παιδιά πήγαιναν κανονικά σχολείο», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button