ΑΠΟΨΕΙΣ

Σοκ στη Λάρισα: Κακοποίηση πέντε ανήλικων παιδιών από την θεία τους και την φίλη της

http://Νεα υπόθεση κακοποίηση παιδιών αποκαλύφθηκε τις τελευταίες μέρος σε περιοχή της Λάρισας , με θύματα πέντε ανήθικα παιδιά από την θεία τους και την φίλη της.Νεα υπόθεση κακοποίηση παιδιών αποκαλύφθηκε τις τελευταίες μέρος σε περιοχή της Λάρισας , με θύματα πέντε ανήθικα παιδιά  από την θεία τους και την φίλη της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤnews, τα πέντε παιδιά ηλικίας από 9 έως 16 ετών, κακοποιούνταν συστηματικά από τη θεία τους η οποία έχει αναλάβει την επιμέλεια τους καθώς οι γονείς τους βρίσκονται στη φυλακή.

Τα ανήλικα αδέρφια μετά την καταγγελία για κακοποίηση τους έχουν βρει καταφύγιο από την περασμένη Τετάρτη στο γενικό νοσοκομείο της Λάρισας καθώς δεν υπάρχει δομή για να τα φιλοξενήσει.

Εκείνο το οποίο προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση για να καταλάβει κανείς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν τα παιδιά αυτά είναι πως σύμφωνα με τα όσα μου έλεγαν άνθρωποι του νοσοκομείου, είναι χαρούμενα που βρίσκονται εκεί, ενώ τώρα το λόγο έχουν οι αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να βρεθεί δομή για να φιλοξενηθούν τα παιδιά αυτά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η επιμέλεια των παιδιών, είχε δοθεί στην συλληφθείσα γυναίκα καθώς οι γονείς των ανηλίκων είναι προφυλακισμένοι.

Η θεία μαζί με την φίλη της φέρονται όλο το τελευταίο διάστημα να κακοποιούσαν τα παιδιά, να τους φέρονται άσχημα με αποκορύφωμα τα παιδιά να αναγκάζονται να μένουν τα βράδια ακόμη και μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη και τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button