Ελλάδα

Σφοδρή καταιγίδα έπληξε τη Ρόδο – Πλημμύρισε σχολείο στη Λάρδο

Σφοδρή καταιγίδα έπληξε σήμερα το πρωί ειδικά τα νότια τμήματα της Ρόδου.Πλημμύρες    και προβλήματα σε δρόμους από σφοδρή  την καταιγίδα. Επί ποδός τα συνεργεία και οι πυροσβέστες. Η Ρόδος αισθάνεται τον φετινό χειμώνα…

Η Ρόδος αντιμετωπίζει μια σειρά από προβλήματα που προκάλεσε η  σημερινή κακοκαιρία. Ο καιρός άλλαξε τα ξημερώματα και ακολούθησε καταιγίδα. Πλημμύρισαν δρόμοι, ακόμα και ένα δημοτικό σχολείο στην Λάρδο  με τους Πυροσβέστες να τρέχουν και να μην φτάνουν. Τον δικό τους αγώνα, δίνουν και οι εταιρείες οδικής βοήθειας. Υπάλληλοι σπεύδουν σε μια σειρά από σημεία, που έμειναν αυτοκίνητα. Στις περισσότερες περιπτώσεις διαπιστώνουν, ότι έγιναν λάθη από τους οδηγούς.

Στην περιοχή της Λάρδου πλημμύρισε το Δημοτικό Σχολείο, ενώ κλήσεις για άντληση υδάτων δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από ξενοδοχεία, τα υπόγεια των οποίων πλημμύρισαν, και σπίτια. Παράλληλα σημειώθηκαν και κατολισθήσεις στο οδικό δίκτυο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα “Ροδιακή” ο ιδιοκτήτης εταιρίας οδικής βοήθειας, η κατάσταση εξαιτίας της βροχής αλλά κυρίως εξαιτίας «δικών μας λαθών κατά την διάρκεια της οδήγησης, βρίσκεται και πάλι από νωρίς το πρωί εκτός ελέγχου.»

Μόνο η εταιρία του κλήθηκε να μεταφέρει 11 συνολικά οχήματα από το πρωί που είχαν ακινητοποιηθεί είτε λόγο τροχαίου ατυχήματος (ευτυχώς όλα ήταν υλικών ζημιών) είτε από μηχανική βλάβη εξαιτίας της βροχής και των λιμνών που έχουν δημιουργηθεί στους δρόμους ειδικά στην περιοχή Ιαλυσού και Ιξιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button