ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σφάλματα ασφαλείας σε προϊόντα της Apple – Κάντε  update του iOS 14.4

Αν και αρκετοί χρήστες προτιμούν κάθε φορά να περιμένουν να δουν “πως πάει” η αναβάθμιση, μαθαίνοντας από άλλους χρήστες αν δημιούργησε προβλήματα στις συσκευές τους.

Σε αυτή όμως την περίπτωση, μάλλον θα πρέπει όλοι οι χρήστες να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους, άμεσα .Η Apple, πάντα αναφέρει τα προβλήματα τα οποία επιλύονται με τις αναβαθμίσεις που διαθέτει, και, κάθε φορά, βλέπουμε και τη γνωστή φράση “επίλυση ζητημάτων σταθερότητας και ασφάλειας”.

Αυτήν την φορά  η Apple καλεί τους χρήστες των iPhone και iPad να ενημερώσουν άμεσα τα λειτουργικά για να διορθώσουν σφάλματα ασφαλείας που ενδέχεται να έχουν ήδη αξιοποιηθεί από χάκερς.

Η εταιρεία έκανε τις αναβαθμίσεις λογισμικού iOS 14.4 διαθέσιμες την περασμένη Τρίτη, προσθέτοντας μια σπάνια σημείωση στην οποία υποδηλώνει ότι επρόκειτο για μια σοβαρή υπενθύμιση.

Η Apple δεν αποκαλύπτει, συζητά ή επιβεβαιώνει ζητήματα ασφαλείας έως ότου πραγματοποιηθεί έρευνα και γίνουν διαθέσιμες λογισμικές επιδιόρθωσης δήλωσε η εταιρεία.

Η νέα αναβάθμιση περιλαμβάνει επίσης διορθώσεις για την καθυστέρηση του πληκτρολογίου και επιτρέπει την ανάγνωση μικρότερων κωδικών QR από την κάμερα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button