ΕλλάδαΤΑΞΙΔΙΑ

Ρόδος :Ολλανδικό πείραμα στον Τουρισμό- φθηνές διακοπές «φυλακή» για 200 άτομα.

Η Ολλανδία έχει πραγματοποιήσει μια σειρά πειραμάτων για να δει  ποιες εκδηλώσεις θα μπορούσαν να επαναρχίσουν με ασφάλεια, όπως π.χ  μια διάσκεψη στην οποία συμμετείχαν 500 άτομα και ένα χορευτικό πάρτι με 1.300 καλεσμένους.

Τώρα το πείραμα είναι «τουριστικό» έτσι η Ολλανδία στέλνει 200 άτομα σε οκταήμερες διακοπές στην Ελλάδα  και συγκεκριμένα στην Ρόδο για να δούνε εάν είναι εφικτός ο Τουρισμός με την πανδημία ακόμη σε εξέλιξη .

Για οκτώ μέρες  All-inclusive σε μεγάλο ξενοδοχείο στην Ρόδο, με κόστος 399 ευρώ ανά άτομο!

Εκείνοι που επιλέχθηκαν για το πείραμα, το οποίο είχε μέχρι τώρα 25.000 αιτήσεις, αναμένεται να μπουν σε καραντίνα για δέκα ημέρες όταν επιστρέψουν στην Ολλανδία.

Κατά τη διάρκεια του πειράματος, που φιλοξενείται από την εταιρεία διακοπών Sunweb ΔΕΝ θα επιτρέπεται στους επιλεγμένους παραθεριστές να φύγουν από το θέρετρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα μείνουν στο Mitsis Grand Hotel στη Ρόδο όπου θα είναι οι μόνοι επισκέπτες.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν συγκρίνει το ελληνικό θέρετρο με μια «πολυτελή φυλακή».

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο… διακοπο-πείραμα πρέπει να είναι ηλικίας 18-70 ετών και θα κάνουν τέστ και μετά το ταξίδι τους.

Εάν κάποιος διαγνωστεί με κορωνοϊό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα πρέπει να μπει καραντίνα σε ένα ελληνικό ξενοδοχείο Covid, αλλά το κόστος του θα καλυφθεί από την εταιρεία ταξιδιών.

Στους συμμετέχοντες στο πείραμα, το οποίο έχει πάρει το «πράσινο φως» από τις αρχές δημόσιας υγείας στην Ολλανδία, θα επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, όπως τρεις πισίνες και δύο εστιατόρια, αλλά δεν θα μπορούν να κατευθυνθούν προς την παραλία ή να φύγουν από το θέρετρο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button