Κοινωνία

Ρέθυμνο: Ένα δίχρονο αγγελούδι χάνει την όρασή του – Μπορείτε να βοηθήσετε;

Ένα μικρό κοριτσάκι η Simela έχει υποβληθεί ήδη σε μια σοβαρή εγχείρηση στο κεφάλι καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με την ακοή του ,τώρα  καλείται να δώσει και πάλι  μια νέα μάχη σε ένα ακόμα χειρουργείο, κρίσιμο και απαραίτητο για να μην χάσει την όραση του για πάντα.

Η οικογένεια της μικρούλας αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα της νέας επέμβασης, καθώς το κόστος είναι δυσβάσταχτο.

Για την πρώτη επέμβαση, η οικογένεια αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι της στην Αλβανία για να τα βγάλει πέρα με τα έξοδα νοσηλείας.

Σήμερα ήρθε στο Συνδικάτο οικοδόμων του Ρεθύμνου ο συνάδελφος και συμπολίτης μας Klodjan Caci να προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει βοήθεια για να βοηθήσει την δυο ετών κόρη του Simela. Το μικρό κορίτσι ήταν άτυχο από την πρώτη κιόλας μέρα που γεννήθηκε καθώς διαπίστωσαν ότι έχει τεράστιο πρόβλημα με την ακοή της. Πριν μερικούς μήνες υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι σε ιδιωτικό κέντρο των Αθηνών γιατί το «δημόσιο» σύστημα υγείας δεν κάλυπτε την επέμβαση. Η επέμβαση αυτή που είχε κόστος τριάντα επτά χιλιάδες ευρώ ανάγκασε την οικογένεια του συναδέλφου να πουλήσει το σπίτι του στην Αλβανία για την πληρωμή της.

Δυστυχώς μια δεύτερη επέμβαση είναι αναγκαία προκειμένου το παιδί να μην χάσει και την όραση του. Η οικογένεια αδυνατεί να συγκεντρώσει το ποσό των δέκα επτά χιλιάδων ευρώ που απαιτείται για την δεύτερη επέμβαση.

Για την οικονομική στήριξη της μικρής Simela έχει ανοίξει ένας τραπεζικός λογαριασμός, στον οποίο όποιος θέλει μπορεί να συνεισφέρει, Αριθμός λογαριασμού Εθνικής τράπεζας: GR5701102580000025861157649 ο λογαριασμός είναι στο όνομα του πατέρα της Simela, Klodjan Caci

Με πληροφορίες από rethemnosnews.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button