Ελλάδα

Προσοχή  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών σε Αθηνών – Λαμίας και Λεωφόρο Κηφισου

Στην  Αθηνών – Λαμίας και συγκεκριμένα σε περιοχές των Δήμων Διονύσου, Κηφισιάς και Ωρωπού, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα από 11/4 έως 21/5, από τις 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης, με εξαίρεση τα χρονικά διαστήματα από τις 06.00΄ της 20/4 έως τις 22.00΄ της 27/4 και από τις 06.00΄ της 29/4 έως τις 22.00΄ της 3/5, θα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, επί της εθνικής Αθηνών – Λαμίας, περιοχής Δήμων Διονύσου, Κηφισιάς και Ωρωπού, στο τμήμα μεταξύ του 24ου χλμ. και 29ου χλμ. του αυτοκινητοδρόμου ΑΘΕ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, ως εξής:

Προσωρινός αποκλεισμός της αριστερής και της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας (διατομή τριών λωρίδων) του αυτοκινητόδρομου ΑΘΕ, στο τμήμα του μεταξύ του 24ου χλμ. και 29 χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Λεωφόρος Κηφισού 10.04.202

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν και την Κυριακή στη Λεωφόρο Κηφισού, λόγω εργασιών αντικατάστασης των πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων.

Ειδικότερα από τις 07.30΄ έως τις 11.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στις δύο αριστερές λωρίδες της Λεωφόρου Κηφισού, στο ύψος μετά την οδό Αναγεννήσεως στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από το υπόλοιπο πλάτος του δρόμου.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button