Ελλάδα

ΠΟΕΔΗΝ: Σώθηκε το Καραμανδάνειο – Σε εφημερία και ετοιμότητα τα νοσοκομεία Άγιος Ανδρέας και Ριο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κυρίου Γιαννακου , προέδρου της Ποεδην σώθηκε το Καραμανδάνειο  νοσοκομείο , ας δούμε αναλυτικά την ανακοίνωση :

Από ότι φαίνεται σώθηκε στο και πέντε το Καραμανδάνειο  παιδιατρικό νοσοκομείο.

Οι συνάδελφοι μου περιγράφουν την ηρωική προσπάθεια όλων των εργαζόμενων, της διοίκησης και της πυροσβεστικής.

Άκουσα τον αρχηγό της πυροσβεστικής να λέει στην ενημέρωση ότι η φωτιά έφθασε στη ταράτσα του νοσοκομείου, επίσης σε άλλο σημείο κοντά στα οξυγόνα, σε κάδους  απορριμμάτων εντός  του περιβάλλοντα χώρο.  Κατασβέθηκε  παντού είπε. Τι να πούμε. Μεγάλος κίνδυνος να καεί.

Γιγαντιαία ήταν η  επιχείρηση εκκένωσης του  νοσοκομείου από τα νοσηλευόμενα παιδάκια.

Οι συνάδελφοι, η διοίκηση ενήργησαν αστραπιαία πριν καν δοθεί εντολή εκκένωσης.

Τα περίπου 25 παιδιά μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στα  δύο νοσοκομεια των Πατρών. Κάποια χειρουργικά πήραν εξιτήριο και πήγαν σπίτι τους.

Πολλοί γονείς πήραν τα παιδιά τους με τα δικά τους αυτοκίνητα και τα μετέφεραν στο κοντινό νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα. Αυτή τη στιγμή εκεί φιλοξενούνται 7 παιδιά.  Στο νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας δεν λειτουργεί παιδιατρική κλινική και   εαν χρειασθεί θα μεταφερθούν στο  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ του ΡΙΟΥ.

Μπραβο στους συναδέλφους.

Ωφείλω όμως να πω και ένα μπράβο στους  πυροσβέστες, στον επικεφαλής της πυροσβεστικής   για τον συντονισμό. Άψογος.

Σώθηκε το  Παιδιατρικό  νοσοκομείο. Και δεν έχουμε πολλά παιδιατρικα νοσοκομεία στη χώρα μας. Μόνο τέσσερα. Τα  δύο νοσοκομεία των Πατρών βρίσκονται σε εφημερεία και  ετοιμότητα.

Στο νοσοκομειο Αγιος Ανδρέας τοποθετούν  κρεβάτια στην αίθουσα συνελεύσεων που έχει κλιματισμό προκειμένου να  υποδεχθούν περί τους 25 ηλικιωμένους από το ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button