Πιπεριές γεμιστές με φέτα και ντομάτα στο φούρνο ,μια λιχουδιά έτοιμη σε 20 λεπτά
Εύκολο και πολύ νόστιμο πιάτο έτοιμο σε 20 λεπτά.
Υλικά
8 με 9 πιπεριές Φλωρίνης ή κέρατο πράσινες
2 μέτριες ντομάτες
150 γραμ τυρί φέτα
1 ματσάκι μαϊντανό
1 φλιτζανάκι μπέικον ψιλοκομμένο -ή ζαμπόν ότι σας αρέσει πιο πολύ (προαιρετικό).
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές και βγάζουμε τα σπόρια. Σε ένα μπολ φτιάχνουμε το μείγμα: τριμμένη η φέτα -ψιλοκομμένες οι ντομάτες-ψιλοκομμένο το μπέικον ή το ζαμπόν και λίγο μαϊντανό .
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λαδώνουμε τις πιπεριές με λίγο λάδι στο εσωτερικό τους και τις γεμίζουμε προσεκτικά.
Τις ψήνουμε στους 190 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
Σε ένα ποτήρι φτιάχνουμε μαρινάδα -ένα μείγμα από ψιλοκομμένο μαϊντανό λάδι και κόκκινο πιπέρι και αλάτι . Μόλις βγάλουμε τις πιπεριές μας πριν να τις σερβίρουμε ρίχνουμε την μαρινάδα από πάνω.
Καλή επιτυχία !