Γαστρονομία

Πιπεριές γεμιστές με φέτα και ντομάτα στο φούρνο ,μια λιχουδιά έτοιμη σε 20 λεπτά

Εύκολο και πολύ νόστιμο πιάτο έτοιμο σε 20 λεπτά.

Υλικά

8 με 9 πιπεριές Φλωρίνης ή κέρατο πράσινες

2 μέτριες ντομάτες

150 γραμ τυρί φέτα

1 ματσάκι μαϊντανό

1 φλιτζανάκι μπέικον ψιλοκομμένο -ή ζαμπόν ότι σας αρέσει πιο πολύ (προαιρετικό).

Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές και βγάζουμε τα σπόρια. Σε ένα μπολ φτιάχνουμε  το μείγμα: τριμμένη η φέτα -ψιλοκομμένες οι ντομάτες-ψιλοκομμένο το μπέικον ή το ζαμπόν και λίγο μαϊντανό .

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Λαδώνουμε τις πιπεριές με λίγο λάδι στο εσωτερικό τους και τις γεμίζουμε προσεκτικά.

Τις ψήνουμε στους 190 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.

Σε ένα ποτήρι φτιάχνουμε μαρινάδα -ένα μείγμα από ψιλοκομμένο μαϊντανό λάδι και κόκκινο πιπέρι και αλάτι . Μόλις βγάλουμε τις πιπεριές μας πριν να τις σερβίρουμε ρίχνουμε την μαρινάδα από πάνω.

Καλή επιτυχία !

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button