Διεθνή

Πέθανε η ηθοποιός Anne Heche

Την αποσυνέδεσαν από το μηχάνημα υποστήριξης.

Η Αν Χεκ ήταν θύμα τροχαίου που συνέβη πριν από μια εβδομάδα, όταν έπεσε με αυτοκίνητό της σε ένα σπίτι. Το αυτοκίνητο της ηθοποιού τυλίχθηκε στις φλόγες και χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας και της πυροσβεστικής για να καταφέρει να την απεγκλωβίσει από το φλεγόμενο όχημα. Σήμερα, η οικογένειά της πήρε την απόφαση να την αποσυνδέσει από το μηχάνημα υποστήριξης, γνωστοποιώντας τον θάνατό της.

H άτυχη 53χρονη ηθοποιός παρέμενε σε αναπνευστήρα μέχρι να διαπιστωθεί αν τα όργανά της μπορούσαν να αξιοποιηθούν για μεταμοσχεύσεις, όπως η ίδια η Αν Χεκ επιθυμούσε.Σύμφωνα με τους συγγενείς της «ήταν από καιρό επιθυμία» της να γίνει δωρητής οργάνων.

Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα η αστυνομία, από τις πρώτες αιματολογικές εξετάσεις προκύπτει η παρουσία ναρκωτικών στον οργανισμό της, αλλά χρειάζονται επιπλέον εξετάσεις για να αποκλειστούν τυχόν ουσίες που της χορηγήθηκαν στο νοσοκομείο.

Η Άν Χεκ ήταν μητέρα δύο παιδιών, εμφανίστηκε σε ταινίες μεταξύ των οποίων: Donnie Brasco, Έξι Ημέρες-Επτά Νύχτες, Ξέρω τι Έκανες Πέρυσι το Καλοκαίρι και την επανέκδοση του Ψυχώ το 1998. Είχε εμφανιστεί επίσης σε τηλεοπτικές σειρές καθώς και στο παιχνίδι Dancing with the Stars (στις ΗΠΑ ονομάζεται Strictly Come Dancing).

Ήταν πρώην σύντροφος της γνωστής παρουσιάστριας Έλεν ΝτεΤζένερις, με την οποία διατηρούσε δεσμό στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button