Πάτρα: «Πήγα και τον βρήκα πυροβολημένο» αναφέρει ο αδερφός του 72χρονου που αυτοκτόνησε αφήνοντας σημείωμα

Οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στην Πάτρα ,καθώς ένας 72χρονος άνδρας που έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα αφήνοντας ένα σημείωμα. «Είχε αφήσει ένα γράμμα, αλλά το πήρε η σήμανση, δεν ξέρω τι γράφει», τόνισε ο αδερφός του αυτόχειρα.
«Εμένα δεν μου είχε αναφέρει ότι τον απασχολούσε κάτι», αναφέρει, o αδερφός του αυτόχειρα 72χρονου στο χωριό Μπεγουλάκι Πάτρας και βρέθηκε νεκρός της Δευτέρας (2/12).
«Είχαμε κανονίσει να πάμε για ελιές και εχθές (σ.σ. 01.12.2024) το βράδυ με πήρε τηλέφωνο για να πάμε σήμερα και του λέω ”ναι, να πάμε αν δεν βρέχει”. Τελικά το πρωί τον καλούσα στο τηλέφωνο για να πάμε και δεν το σήκωνε. Πήγα στο σπίτι κατά τις 8:30 το πρωί και τον βρήκα πυροβολημένο… είχε αυτοκτονήσει».
Για το σημείωμα που βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα του αυτόχειρα, ο αδερφός του 72χρονου λέει:
«Είχε αφήσει ένα γράμμα, αλλά το πήρε η σήμανση, δεν ξέρω τι γράφει αυτό το γράμμα. Εμένα δεν μου είχε αναφέρει ότι τον απασχολούσε κάτι, είχε τρία παιδιά. Παλιά κυνηγούσε, είχε ένα δίκαννο, το όπλο ήταν νόμιμο, δεν ήταν παράνομο. Η γυναίκα του ήταν στην κόρη τους στην Αχαγιά, τις τελευταίες τρεις ημέρες ήταν μόνος του στο σπίτι. Η γυναίκα του δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έκανε αυτή την πράξη».



