Magazino

Παιανία :Το Amour άνοιξε και είναι «ερωτεύσιμο»…

Το Amour…bake me happy άνοιξε τις πόρτες του σε όσους αγαπούν την ποιότητα ,τη γεύση και σίγουρα τον πολυ καλό καφέ.
Το Amour έχει την προσωπική σφραγίδα του Σταύρου  και της Έλενας Ευαγγέλου που μαζί με τη δυνατή ομάδα τους θα κάνει σίγουρα τη διαφορά στην ευρύτερη περιοχή της Παιανίας.

Το ξεκίνημα του πάντως χθες έγινε talk of the town σε όσους παραβρέθηκαν στο επίσημο oppening .Μεταξύ πλήθος κόσμου στα εγκαίνια συναντήσαμε και πολλούς ανθρώπους της showbiz που ευχήθηκαν στο AMOUR «καλή αρχή» .Όλοι τους είχαν τα πιο θετικά  σχόλια για αυτό το νέο χώρο που είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει ένα νέο στέκι .

Εντυπωσικές παρουσίες –Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κατερίνα Στικούδη με την εντυπωσιακή Έλενα Ευαγγέλου.

 

 

 

 

 

 

 

Μαρία Κορινθίου -Εύη Βατίδου -Τριαντάφυλλος


To Amour είναι ερωτεύσιμο με την πρώτη ματιά, καθώς είναι ένας χώρος υπέροχος ,καλόγουστος γεμάτος θετική ενέργεια που είναι ιδανικός για όλες τις περιστάσεις!

Τα γλυκά όλα φτιαγμένα με αγνά υλικά και εξαιρετικές πρώτες ύλες ,τα σνακ γευστικότατα και τα υπέροχα σάντουιτς σε προσελκύουν να τα δοκιμάσεις ακόμη και εαν δεν πολύ πεινάς.

Ο χώρος για να απολαύσεις τον καφέ σου φιλόξενος και καλαίσθητος    σου δίνει την ατμόσφαιρα γαλλικού bistro με τους αναπαυτικούς καναπέδες και την κομψή διακόσμηση.

Και όταν μιλάμε για καφέ πρέπει να πούμε ότι το άρωμα  του δεν έχει σχέση με όσους συνήθως απολαμβάνουμε σε αντιστοιχούς χώρους .Amour …λοιπον…..για όσους βάζουν αγάπη ακόμη και στον καφέ τους….

      Αmour ..bake me happy

Λεωφ.Λαυρίου 115 -Παιανία

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button