Ο Τσελέντης προειδοποιεί για «μεγάλο σεισμό στη Σαντορίνη»
Μην πιστεύετε στο αφήγημα ότι εξασθενεί η ακολουθία!

Ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης διατηρεί την πεποίθησή του πως σύντομα θα επηρεαστεί η Σαντορίνη από έναν σημαντικό σεισμό.
Με αφορμή τις πρόσφατες ισχυρές δονήσεις που καταγράφηκαν το απόγευμα της Κυριακής στις Κυκλάδες, ο κύριος Τσελέντης δημοσίευσε νέα ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα, στην οποία επισημαίνει: «Μην πιστεύετε στο αφήγημα ότι εξασθενεί η ακολουθία».
Στην ανάρτηση του, προσέθεσε προσωπική προειδοποίηση:
«ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΟΤΙ ΕΞΑΣΘΕΝΕΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ 4,7, 5,2!!»
Τα δεδομένα που παρατίθενται (ώρα καταγραφής, μέγεθος δόνησης, και απόσταση από την Αθήνα) επιβεβαιώνουν τη σοβαρότητα των γεγονότων.
Ο κύριος Τσελέντης τονίζει ότι τα πρόσφατα περιστατικά δεν αποτελούν απλώς μια προσωρινή μεταβολή, αλλά ενδεχομένως προμηνύουν μια πιο έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή
Οι ειδικοί συνεχίζουν την παρακολούθηση της κατάστασης, ενώ οι αρχές και οι κάτοικοι ενθαρρύνονται να παραμένουν σε εγρήγορση.