ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Παραμένουμε δίπλα στους πληγέντες με την ψήφιση της απαλλαγής τους από τη συμμετοχή σε φάρμακα και εξετάσεις

Η κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία  έγραψε μεταξύ στο Facebook ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έπειτα τροπολογία που υπερψηφίστηκε στη Βουλή και απαλλάσσει τους πληγέντες της κακοκαιρίας  από τη συμμετοχή τους σε φάρμακα και εξετάσεις.

Η Βουλή υπερψήφισε σήμερα το εργασιακό νομοσχέδιο , μέσα στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η τροπολογία του υπουργείου Υγείας για την απαλλαγή των πληγέντων κατοίκων της κακοκαιρίας στη Θεσσαλία από τη συμμετοχή τους σε φάρμακα και εξετάσεις.

Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε με 158 ψήφους «ναι», με τον υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, να το ανακοινώνει και μέσω Facebook. 

Ας δούμε την ανακοίνωση του υπουργού :

Η Ελληνική Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας δείχνουν έμπρακτα την στήριξή τους στους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας στη Θεσσαλία. Σήμερα στην Βουλή, υπερψηφίστηκε με 158 ψήφους και η τροπολογία του Υπουργείου Υγείας, που περιλαμβάνεται στο Σ/Ν του Υπουργείου Εργασίας για την απαλλαγή των πληγέντων από την ιδία συμμετοχή σε φάρμακα και διαγνωστικές εξετάσεις. Όπως δεσμευτήκαμε, παραμένουμε δίπλα στους πληγέντες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button