Ελλάδα

Μια βδομάδα από το άνοιγμα της εστίασης θετική η ανταπόκριση του κόσμου

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ η κ Μαρία Αντωνακάκη μιλά στο enjoynews.gr  και τον Μάνο Σταυριανό για την ανταπόκριση του κόσμου μια εβδομάδα μετά το άνοιγμα της εστίασης .

Μια βδομάδα συμπληρώσαμε από το άνοιγμα της εστίασης , πως ήταν η ανταπόκριση του κόσμου μετά από 6 μήνες απραξίας .

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε με μεγάλη προσέλευση παρόλο τις ιδιαιτερότητες των ημερών που ήταν αμέσως μετά τις γιορτές μια και το είχε μεγάλη ανάγκη μετά από τόσο καιρό που είμασταν κλειστά και παρά πολλοί έκαναν κρατήσεις προκειμένου να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν .

Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι για να μπορέσουμε σύντομα να ανακάμψουμε οικονομικά .
Μεγάλη σημασία θα έχει η άρση των μέτρων όπως ωράριο και μουσική που είναι σημαντικά για την λειτουργία μιας επιχείρησης και το επιζητά και ο κόσμος για να μην αναγκάζεται να πηγαίνει σε πάρκα και πλατείες μετά από το κλείσιμο των επιχειρήσεων μας .

Το άνοιγμα της τουριστικής αγοράς ανοίγει επίσημα στης 15 Μαΐου , εσείς ως κα κλάδος της εστίασης ποτέ βλέπετε ως πραγματική αγορά ,οικονομική ανάσα;

Ο κλάδος της εστίασης λόγω του παρατεταμένου lock down έχει υποστεί μεγάλη ζημιά με αποτέλεσμα να χρειάζεται παρά πολύ μεγάλο διάστημα για να μπορέσουν οι επιχειρηματίες να επανέλθουν στην κανονικότητα και να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στις υποχρεώσεις τους .
Μεγάλη σημασία θα έχει η οικονομική στήριξη αν συνεχιστεί για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα.Όπως επίσης και η μείωση των ενοικίων και απαλλαγή παγίων που έχουν συσσωρευτεί κατά το διάστημα που οι επιχειρησεις παρέμειναν κλειστά.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button