ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κιβωτός του κόσμου :Εκνευρισμένη η πρεσβύτερα προς τους δημοσιογράφους ( ρε άντε φύγετε από εδώ )

Την πρώτη της εμφάνιση μετά από πολλές μέρες έκανε η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή στην δομή της Κιβωτού του κόσμου στον  Κολωνό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha που προβλήθηκε στο μεσημεριανό δελτίο του   σταθμού, η πρεσβυτέρα έφυγε σαν κυνηγημένη από την πίσω πόρτα της δομής κρατώντας στα χέρια μία μεγάλη βαλίτσα.

Η ίδια δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση και φάνηκε μάλιστα να δυσανασχετεί από την παρουσία των δημοσιογράφων στο σημείο.

Και εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι έχει λήξει η διορία που έδωσε ο εισαγγελέας για  την εγκατάλειψη από  τη  δομή στην ίδια και στον  πατέρα Αντώνιο.

Τα σενάρια ήθελαν να μην βρίσκεται στο σημείο ο πατέρας Αντώνιος χωρίς ωστόσο οι πληροφορίες αυτές να μπορούν να επιβεβαιωθούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η παρουσία της πρεσβυτέρας στο σημείο ενισχύει την πιθανότητα αυτή, να βρίσκεται δηλαδή και  ο πατέρας Αντώνιος εντός της δομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του πατέρα Αντώνου εντός της ημέρας αναμένεται να περάσει μία μεταφορική εταιρεία προκειμένου να μαζέψει τα πράγματα που υπάρχουν εντός του σπιτιού που στεγάζεται στον 4ο όροφο της δομής της Κιβωτού στον Κολωνό στο οποί έμεναν μαζί με την πρεσβυτέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παπαδιά βγήκε από τη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό, έχοντας πολύ έντονο εκνευρισμό και έχοντας χάσει τη ψυχραιμία της, ενώ προσπαθούσε να μπει στο αυτοκίνητο ενός ανθρώπου από τη δομή. Η ίδαια βλέποντας του δημοσιογράφους, και μη μπορώντας να μπει στο αυτοκίνητο, χτύπησε με νεύρα το τζάμι του Ι.Χ.

Μάλιστα ακούγεται να λέει: «Ρε άϊ φύγετε από εδώ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button