Magazino

Ημέρα Υιοθεσίας Σκύλων την Κυριακή 10 Μαΐου στη Βάρκιζα από τον Δήμο 3Β

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης διοργανώνει την Κυριακή 10 Μαΐου μια ξεχωριστή ημέρα αφιερωμένη στην υιοθεσία αδέσποτων σκύλων, με στόχο να δώσει στα ζώα μια δεύτερη ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή μέσα σε ένα ασφαλές και αγαπημένο περιβάλλον.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Γυάλινο στη Βάρκιζα και αναμένεται να συγκεντρώσει φιλόζωους κατοίκους της περιοχής, εθελοντές και οικογένειες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά τα σκυλιά που φιλοξενούνται υπό τη φροντίδα του δήμου.

Κατά τη διάρκεια της δράσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη διαδικασία υιοθεσίας, τις ανάγκες των ζώων και τη σημασία της υπεύθυνης κηδεμονίας.

Τα σκυλιά που συμμετέχουν είναι εμβολιασμένα, στειρωμένα και έχουν δεχθεί κτηνιατρική φροντίδα, ώστε να μπορούν να ενταχθούν άμεσα σε ένα νέο σπίτι.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στις δράσεις φιλοζωίας του δήμου για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων και την ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από την υιοθεσία αντί της αγοράς κατοικιδίων. Παράλληλα, οι διοργανωτές καλούν τους πολίτες να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια, είτε υιοθετώντας είτε προσφέροντας εθελοντική βοήθεια και είδη πρώτης ανάγκης για τα ζώα.

Η ημέρα υιοθεσίας φιλοδοξεί να μετατραπεί σε μια γιορτή αγάπης και προσφοράς, όπου κάθε αδέσποτο σκυλί θα έχει την ευκαιρία να βρει το παντοτινό του σπίτι.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συνεχίζει να επενδύει σε πρωτοβουλίες που προάγουν την ενσυναίσθηση και την κοινωνική ευαισθησία, προσκαλώντας όλους τους φίλους των ζώων να συμμετάσχουν ενεργά και να γίνουν μέρος μιας ουσιαστικής πράξης αγάπης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button