ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

H βόλτα της «ταλαιπωρίας» για όσους θέλουν να κινηθούν στην Αθηνών- Σουνίου

Είναι γνωστό  οτι εδώ και λίγες μέρες έχουν κλείσει και τα δύο ρεύματα της παραλιακής Αθηνών -Σουνίου με σκοπό η ασφαλεια των οδηγών από τμήματα του δρόμου τα οποία κρίθηκαν επικίνδυνα.Οι εργασίες θα γίνουν κατά το χρονικό διάστημα 26-03-2021 έως και 26-07-2021.

Μέχρι εδώ όλα καλά.Όμως θα έπρεπε να υπάρχει μια «βοήθεια» στους οδηγούς που κατ’ανάγκη κινούνται στις μικρές παρακαμπτήριους δρόμους που εξυπηρετούν την κίνηση.

Δεν μιλάμε μόνον για όσους ανθρώπους λόγω ελεύθερης διαδημοτικής μετακίνησης θα θελήσουν να πάνε με τις οικογένειες τους μια βόλτα στην θάλασσα αλλά και τους μόνιμους κατοίκους της ακτογραμμής που τον τελευταίο καιρό λόγω της πανδημίας έχουν αυξηθεί.

Σήμερα η κίνηση ήταν χαοτική .Παρουσία Τροχαίας να διευκολύνει την κίνηση σε ανενεργά φανάρια όπως αυτό στην Αγίας Μαρίνας ,αλλά και αυτό που βρίσκεται επι της λεωφόρου Βάρης-Κορωπίου στο ύψος  του Jumbo ήταν ανύπαρκτη.

Τα αυτοκίνητα σταματημένα και κατα κάποιον εγκλωβισμένα σε παράδρομους σχημάτιζαν μεγάλες ουρές με την υπομονή των οδηγών να εξαντλείται.

Το εάν θα μπορούσε η Αθηνών -Σουνίου να εξυπηρετηθεί όπως έγινε σε αντίστοιχα έργα τον χειμώνα με εναλλασσόμενη κίνηση σε μία λουρίδα κυκλοφορίας το ξέρουν τα τεχνικά επιτελεία Όμως καλό θα ήταν να μην επικρατήσει το σημερινό «μπάχαλο» στους δρόμους που εξυπηρετούν ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της Αττικής.

Είμαστε σίγουροι ότι όπως πάντα η Περιφέρεια θα λειτουργήσει με γνώμωνα τον πολίτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button