Showbiz

Ευγενία :μια φωνή με κλασικές σπουδές μας ξεσηκώνει με το νέο της single


  1. Το enjoy news και ο Μάνος Σταυριανός συνάντησε την αγαπημένη ερμηνεύτρια Ευγενία  σε μια συζήτηση εφ όλης της ύλης .

Η Ευγενία είναι μια εξαιρετικά ταλαντούχος ερμηνεύτρια με σπουδές στη κλασική μουσική.

Ξεκίνησε απο την Σόφια  όπου αγάπησε και γνώρισε την Ελληνική μουσική αργότερα έζησε αρκετά χρόνια στη Κύπρο και ζεί πλέον μόνιμα στην Αμερική όπου κάνει  συναυλίες και διδάσκει φωνητική και μουσική. Έχει συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες και λατρεύει την Ελληνική μουσική.

Ευγενία  ,οι θαυμαστές σου λατρεύουν τα τραγούδια σου , και την μοναδική φωνή σου , θέλεις όμως να μας πεις δυο λόγια για την Ευγενία ; Ποτέ ένιωσες το μικρόβιο της ερμηνείας ;

Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για τον εαυτό μου γιατί θα πω μόνο καλά πράγματα 😃 ….γι ‘αυτο ας μιλήσουν καλύτερα οι άλλοι για μένα.

Η μουσική δεν είναι μικρόβιο, είναι έρωτας για μια ζωή. Με τα καλά και με τα κακά του. Σε ανεβάζει από την μια και από την άλλη σε ρίχνει στο κλάμα. Δεν το εξηγείς και τόσο εύκολα. Γεννήθηκα με αυτό τον έρωτα μέσα μου και θυμάμαι τον εαυτό μου από πολύ μικρή ηλικία να τραγουδάω. Ευτυχώς έγινε και τρόπος ζωής στη συνέχεια.

Τον τελευταίο μήνα κυκλοφορεί με επιτυχία το νέο σου single «το μαξιλάρι» , και ο κόσμος ήδη το αγκάλιασε , πες μας ποιοι είναι η συντελεστές του εκπληκτικού video clip.

«Το μαξιλάρι » γεννήθηκε στα χέρια του μεγάλου Μιχάλη Τουρατζίδη που υπογράφει και παραγωγός αυτή την φορά, μαζί με τους υπέροχους στοίχους της Τζένης Τσικο. Πήρε εικόνα απο την σκηνοθεσία του PickCodes με ένα τρομερό φινάλε, παρουσιάζοντας εμένα σαν δολοφόνος του «έρωτα»μου τον Νίκο Πέρδικα. Makeup η φανταστική Άννα Ρούσσου. Για το Styling εμπιστεύτηκα  τον Διονύση Κολποδίνο και hair από τον αγαπημένο μου Τρύφωνα Σαμαρά.

Ευγενία τα τελευταία χρόνια ζεις , στην Αμερική  , μια χώρα με έντονο ελληνικό στοιχείο , η ομογένεια έχει αγκαλιάσει εσένα και τα τραγούδια σου;

Ναι, τα τελευταία 5 χρόνια ζω μόνιμα στην Αμερική. Πιστεύω ότι όπου και να πας, αν είσαι αληθινός και σωστός καλλιτέχνης, ο κόσμος θα αγκαλιάσει τα τραγούδια σου και την θέληση σου να τα μοιράσεις μαζί του. Εγώ αγαπάω αυτό που κάνω και νομίζω ότι φαίνεται έντονα από τα τραγούδια μου.

Τι σχεδιάζεις για την καινούργια χρονιά ,έχεις κάποια καινούργια project;

Το νέο έτος θα ξεκινήσει με μια περιοδεία εδώ στην Αμερική μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Βασιλική Νταντά. Μετά ακολουθεί ταξίδι στην Ελλάδα και καινούργιο τραγούδι. Αυτά είναι για τώρα !

Να πάμε λίγο στο θέμα της πανδημίας , ποια είναι η γνώμη σου και τι θα συμβούλευες τους λεγόμενους αρνητές που φυσικά σεβόμαστε ,εσύ που ζείς σε μια χώρα που αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα με τι πανδημία θα μπορούσες να μας πεις την εμπειρία σου.

Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι και πρέπει να έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε τις δικές μας επιλογές. Ευτυχώς στη Φλοριντα που μένω τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από ότι είναι σε κάποιες άλλες πολιτείες ή όπως είναι στην Ευρώπη.

Υπάρχει ο COVID όμως υπάρχει και επιλογή κάθε ένας να αποφασίσει για τον εαυτό του αν θα προχωρήσει με εμβόλιο ή όχι. Πιστεύω ότι σε κάποια στιγμή θα γίνει απαραίτητο και όταν γίνει αυτό πλέον θα έχουμε χάσει την ελευθερία μας. Προσωπική γνώμη είναι και δεν την επιβάλλω σε κανέναν.

Τέλος θα ήθελα να σε ρωτήσω την άποψη σου για το σκάνδαλο που ξέσπασε από το κίνημα me too , σχετικά με την σεξουαλικη παρενόχληση στο καλλιτεχνικό στερέωμα και όχι μόνο , και τι θα συμβούλευες τους νέους και νέες που έχουν όνειρα και ταλέντο για αυτόν τον μαγικό χώρο της showbiz

Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό όλο αυτό το θέμα με το κίνημα me too. Δεν αμφισβητώ αυτό που έχουν περάσει κάποιοι όμως και πάλι επιμένω ότι είναι θέμα επιλογής.

Στο χώρο που είμαστε ο δρόμος προς την δόξα είναι βάρβαρος πολλές φορές. Είναι επιλογή μας όμως το πως θα το αντιμετωπίσουμε. Ποτέ μου δεν ξέχασα να αγαπάω τον εαυτό μου. Και αυτή είναι η συμβουλή μου προς τους νέους :

«Είναι στην θέληση σας να ζήσετε τα όνειρα σας, μην ξεχνάτε όμως να αγαπάτε και να σέβεστε τον εαυτό σας»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button