LIFE STYLE

Επώνυμοι που κέρδισαν την «μάχη των κιλών»

Μετά  τις γιορτές όλοι βλέπουμε την ζυγαριά λίγο …προς τα επάνω φέτος  μάλιστα με το Lockdown όλοι έχουμε κανένα κιλάκι παραπάνω .Η απώλεια των περιττών κιλών δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο μπορεί να βιώσει κανείς. Απαιτεί μεγάλη προσήλωση στον στόχο που έχει θέσει ο καθένας για τον εαυτό του και τρομερή αυτοσυγκράτηση.

Η «μάχη των κιλών» δεν είναι εύκολη υπόθεση .Πολλοί διάσημοι Έλληνες πέρασαν από αυτή τη φάση και κατάφεραν με πείσμα και επιμονή να χάσουν τα περιττά κιλά τους.

Μαρία Μπεκατώρου

H Μαρία είχε πει πριν καιρό ότι δεν κάνει γυμναστική, μόνο περπάτημα ιδίως την περίοδο της καραντίνας. «Τα πρώτα κιλά τα έχασα γρήγορα… προσέχω πολύ! Εννοείται ότι τρώω αλλά προσέχω, αν θα φάω τη μία μέρα δεν θα φάω την άλλη πολύ. Φέρνω μαζί στη δουλειά μου ταπεράκια, αυτό εννοείται» είχε πει για την αλλαγή στο σώμα της.

Αντώνης Λουδάρος

«Είχα φτάσει 140 κιλά. Εκεί χτύπησα όλα τα κόκκινα. Έχασα 40 κιλά, αλλά όχι με τη μία. Άλλαξε η ποιότητα της ζωής μου. Έχω καλύτερο σεξ, καλύτερο ύπνο, καλύτερα αποτελέσματα ιατρικά – τα τριγλυκερίδια έκαναν πάρτι! Δεν έφτανα να δέσω τα κορδόνια μου. Η κοιλιά ήταν τόσο μεγάλη που δεν έφταναν τα χέρια μου!».

Ελένη Καστάνη

Άλλος άνθρωπος έγινε και η Ελένη Καστάνη αφού έχασε 20 ολόκληρα κιλά. Η ηθοποιός απευθύνθηκε σε γιατρό και πολύ απλά σταμάτησε να τρώει.

 

Έλντα Πανοπούλου

μέσα σε τρία χρόνια έχασε περισσότερα από 30 κιλά. Θυμάται την ημέρα που στάθηκε πάνω από τη ζυγαριά και είδε τον αριθμό 96. Τότε, θορυβήθηκε: «Όχι για το πώς φαινόμουν στους άλλους, αλλά για μένα. Για την υγεία μου».

Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Έχω χάσει 46 κιλά. Πρέπει να χάσω άλλα 12. Ήταν λίγο δύσκολο και επικίνδυνο»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button