Ελλάδα

Eπίσκεψη του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια στη Θεσσαλονίκη

 

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη  του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια στη Θεσσαλονίκη.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του κ. Κικίλια ήταν το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου περιηγήθηκε  στις Κλινικές και στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου, ενώ είδε την ολοκλήρωση του έργου ανακαίνισης 41 απλών κλινών νοσηλείας στην Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική, όπως και αυτό της δημιουργίας 7 κλινών Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου.

Η ανακαίνιση των 41 κλινών νοσηλείας υλοποιήθηκε από δωρεά της οικογένειας Χρόνη και η δημιουργία των 7 κλινών ΜΑΦ από δωρεά των Ahepans και της εταιρείας Nestle.

Ο Υπουργός Υγείας επισκέφθηκε επίσης το Κέντρο Υγείας Τούμπας, το οποίο λειτουργεί και ως εμβολιαστικό κέντρο, συνομίλησε με πολίτες που είχαν το προγραμματισμένο ραντεβού τους και συνεχάρη το προσωπικό για την άρτια οργανωμένη διαδικασία.

Στη συνέχεια, ο κ. Κικίλιας επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου εγκαταστάθηκαν δύο πλήρως εξοπλισμένες φορητές ΜΕΘ, από τις συνολικά έξι που δώρισε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας η εταιρεία Kaizen Gaming International και η Stoiximan. 

Τελευταίος σταθμός της επίσκεψης του Υπουργού Υγείας στη Θεσσαλονίκη ήταν το Δημαρχείο της πόλης, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button