Δείτε τι αύξηση έχουν οι τιμές ακινήτων σε ολόκληρη τη χώρα

Η κτηματαγορά….κυριολεκτικά τρέχει με τις τιμές των ακινήτων να ανεβαίνουν παρά την ενεργειακή κρίση που έχει σκορπίσει αβεβαιότητα.
Ακίνητα τα οποία αγγίζουν τις πιο υψηλές τιμές για σπίτια και γραφεία
Οι μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες προσδοκίες για την ελληνική αγορά ακινήτων παραμένουν θετικές, γεγονός που αποτυπώνεται στις αξίες και τις χαμηλές, αναλογικά με άλλες περιόδους αυξημένης αβεβαιότητας, αποδόσεις των ακινήτων εισοδήματος
Σύμφωνα με τα στοιχεία του spitogatos.gr, κατά τη διάρκεια του Απριλίου-Μαΐου-Ιουνίου, η μέση τιμή για τα σπίτια προς πώληση ήταν υψηλότερη στα Νότια Προάστια της Αθήνας, με 3.067€ ανά τετραγωνικό μέτρο και χαμηλότερη στη Φλώρινα με 542€ ανά τετραγωνικό μέτρο.
Ας δούμε τον χάρτη των ακινήτων και τις τιμές πώλησης αναλυτικά σε 62 περιοχές, πού και πόσο εκτοξεύτηκαν.




