Ελλάδα

Χανιά: Εφιάλτης για 57χρονη – Δέχτηκε άγρια επίθεση από μεγαλόσωμο σκύλο

Εφιαλτικές στιγμές  έζησε μια 57χρονη στα Χανιά, η οποία μαζί με την φίλη και τα σκυλάκια τους, έπεσαν θύματα επίθεσης μεγαλόσωμου σκύλου  πιθανότητα, ράτσας pitbull.

Η 57χρονη εξιστορεί στα τοπικά μέσα  τις στιγμές τρόμου που έζησε αλλά και πώς κατάφερε να ξεφύγει από τα δόντια του αγριεμένου σκυλιού.

«Προσπάθησα να τον πιάσω από το λουράκι και να τον δέσω σε ένα δέντρο, με το σκεπτικό να μη τριγυρνά ελεύθερος μέχρι να βρεθεί το αφεντικό του. Εκείνος πήγε να επιτεθεί στο μικρό μου σκύλο. Για να τον προφυλάξω τον έδωσα στη φίλη μου και εκείνη έτρεξε απέναντι στο πεζοδρόμιο. Τότε ο σκύλος ανέβηκε πάνω μου και με δάγκωσε αρχικά στο χέρι. Εγώ φώναζα για βοήθεια αλλά κανείς δεν σταματούσε. Κατάφερα να σκαρφαλώσω σε μία ελιά κι από εκεί σε ένα μπεντενάκι. Έκανα οτιδήποτε για να σωθώ εκείνη τη στιγμή. Είχα τρομάξει, έτρεχαν αίματα παντού. Μετά ο σκύλος με έπιασε από το πόδι και με πέταξε κάτω. Δεν είχα την δύναμή του για να αντισταθώ» ανέφερε συγκλονισμένη. Κσι συνέχισε :

«Αυτό επικρατούσε για 15 λεπτά. Προσπαθούσα ταυτόχρονα να πάρω τηλέφωνο τον άνδρα μου να έρθει, ωστόσο πέρασε ένα ζευγάρι και για να σωθώ, έτρεξα μέσα στο αμάξι τους! Με πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο» τόνισε .

«Το χέρι μου είναι γεμάτο πληγές, δεν μπορώ πλέον να εξυπηρετηθώ πλήρως και τρέμω να βγω από το σπίτι μου! Φοβάμαι να βγω έξω μήπως είναι εκεί και με ξανά πάρει κυνήγι. Σκέφτηκα μέχρι και περιοχή να αλλάξω» δήλωσε τρομαγμένη η 57χρονη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button