«Ανεπιθύμητος» για μερίδα Βρετανών αλλά πλέον και Αμερικάνων ο Πριγκηπας Χάρι

Μετα το πολύκροτο…διαζύγιο του απο το παλάτι του Μπάκιγχαμ, ο Πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να είναι «ανεπιθύμητος» και για μια μερίδα Αμερικάνων που εξοργιστήκαν απο την εκρηκτική συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast «Armchair Expert» του Αμερικανού ηθοποιού Νταξ Σέπαρντ.
Ο Χάρι προκαλεί πλέον αντιδράσεις και στις ΗΠΑ με όσα είπε:
«Θέλω να πω τόσα πολλά για την πρώτη τροπολογία του αμερικανικού συντάγματος , όπως την καταλαβαίνω, αλλά είναι μία τρέλα», είπε κατά τη διάρκεια του podcast την περασμένη εβδομάδα και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και στις ΗΠΑ.
«είναι ένα τεράστιο θέμα και δεν το καταλαβαίνω πλήρως γιατί ήμουν εδώ μόνο για λίγο καιρό, αλλά μπορεί να βρεί κανείς κενά στα πάντα.Μπορείς να εκμεταλλευτείς ή να εκμεταλλευτείς ό, τι δεν λέγεται παρά να υποστηρίξεις αυτό που λέγεται» είπε.
Το σχόλιό του πέρασε απαρατήρητο μέχρι που δημοσιεύθηκε στη στήλη gossip του περιοδικού Spectator το σαββατοκύριακο που πέρασε.
Τέλος στην 90 λεπτών συνέντευξη του ο δούκας του Σάσεξ επικρίνει μεταξύ άλλων τον τρόπο που μεγάλωσε από τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο, λέγοντας ότι ήταν γεμάτος «με πολύ πονεμένες στιγμές και δοκιμασίες» και τόνισε ότι ήθελε να «σπάσει την αλυσίδα» για τα παιδιά του.
Δήλωσε απογοητευμένος από τον πατέρα του, και λέει ότι απο τα 20 του χρόνια κιόλας, είχε καταλάβει πως δεν θέλει τη βασιλική «δουλειά», έχοντας δει τι είχε προκάλεσε στη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.