Ελλάδα

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Qantas στο Ελ. Βενιζέλος:Για επείγον περιστατικό υγείας επιβάτη

Επείγον περιστατικό υγείας κατά τη διάρκεια διεθνούς πτήσης οδήγησε σε μια αναγκαστική προσγείωση στο Ελευθέριος Βενιζέλος, στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα επρόκειτο για πτήση της Αυστραλέζικης Qantas, στην οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πλήρωμα και επιβάτες παρείχαν σωτήριες πρώτες βοήθειες σε έναν ασθενή «σε κρίσιμη κατάσταση», προτού ενημερωθούν για την εκτροπή της

Εκπρόσωπος της Qantas επιβεβαίωσε ότι η πτήση, από τη Σιγκαπούρη προς το Λονδίνο, αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει «απρογραμμάτιστη προσγείωση» στην Αθήνα, αναφέρει το Αυστραλιανό μέσο 7ews.

Η αναγκαστική προσγείωση έγινε για λόγους υγείας

«Η πτήση μας από τη Σιγκαπούρη προς το Λονδίνο πραγματοποίησε έκτακτη προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας στην Ελλάδα, αφού ένας επιβάτης αισθάνθηκε κρίσιμη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της πτήσης», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρίας.

«Το πλήρωμα και οι επιβάτες παρείχαν σωτήριες πρώτες βοήθειες επί του αεροσκάφους και, κατόπιν συμβουλής ιατρικών εμπειρογνωμόνων, η πτήση εκτράπηκε ώστε ο επιβάτης να λάβει επείγουσα ιατρική

Περίθαλψη

«Εργαζόμαστε για να πάρουν το δρόμο τους οι υπόλοιποι επιβάτες το συντομότερο δυνατό, αλλά δεδομένου ότι η Αθήνα είναι ένα αεροδρόμιο στο οποίο δεν πραγματοποιούμε συνήθως πτήσεις, αυτό μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο».

Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό που πλήττει τον εθνικό αερομεταφορέα αυτή την εβδομάδα, αφού μια πτήση της Qantas προς τις Φιλιππίνες αναγκάστηκε να επιστρέψει στο Σίδνεϊ μετά από διακοπή ρεύματος στο αεροδρόμιο της Μανίλας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button