ΑΠΟΨΕΙΣ

Άγρια επίθεση σε 13χρονη μαθήτρια στην Πάτρα – Βιντεοσκοπούσαν τον ξυλοδαρμό

Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε στην Πάτρα, λίγες ημέρες πριν από τη λήξη της σχολικής χρονιάς, προκαλώντας έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία.

Το περιστατικό καταγράφηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (16/5) στο Γυμνάσιο Σαραβαλίου, όταν 13χρονη μαθήτρια δέχθηκε επίθεση από δύο συνομήλικές της, για λόγους που μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τέλος των μαθημάτων οι δύο ανήλικες επιτέθηκαν στη μαθήτρια, χτυπώντας τη στο πρόσωπο, ενώ μία τρίτη κοπέλα βιντεοσκοπούσε τον ξυλοδαρμό.

Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή, με την Ασφάλεια Πατρών να αναλαμβάνει την έρευνα της υπόθεσης. Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των δύο ανήλικων που φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση, ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό της τρίτης κοπέλας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button