ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: «Αυταρχικός, τη θεωρούσε κτήμα του, δεν την άφηνε να κάνει τίποτα» αποκαλύπτει φίλη της Κυριακής

Το πόσο χειριστικός και αυταρχικός ήταν ο δράστης της δολοφονίας της Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων τόνισε φίλη του θύματος.

Μιλώντας στο Star, η φίλη και συνάδελφος της 28χρονης ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο δολοφόνος της και πρώην σύντροφός της ήταν ένα «πολύ αυταρχικό άνθρωπο, που έλεγχε τη ζωή της Κυριακής. Δεν έκανε τίποτα αν δεν κοιτούσε πρώτα τον 39χρονο, για να πάρει την έγκρισή του»

Η Κυριακή μαζί με τον πρώην σύντροφό της εργάζονταν μαζί σε συνεργείο καθαρισμού, αυτός ως οδηγός κι εκείνη ως προσωπικό καθαριότητας.

«Έκανε κουμάντο στην Κυριακή. Τη θεωρούσε κτήμα του. Η Κική δεν έκανε τίποτα αν δεν κοιτούσε πρώτα τον 39χρονο, για να πάρει την έγκρισή του. Μια φορά είχε κάνει ολόκληρο χαμό, γιατί αλλάξαμε την Κική και την αναθέσαμε σε άλλον οδηγό. Όταν είχε κάνει κάποιο χειρουργείο, δεν την άφηνε να έρθει μόνη της στη δουλειά και καθόταν μαζί του στο σπίτι. Είχε πει μάλιστα στην αδελφή της να την καλύψει, για να μη χάσει τη δουλειά της. Όποτε δεν ερχόταν εκείνος στη δουλειά, δεν ερχόταν και η Κική», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button