ΕλλάδαΤουρισμός

Α.Γκερέκου:Στηρίζουμε την οικονομία της Φιλοξενίας

Η Πρόεδρος του ΕΟΤ κ ´Αντζελα Γκερέκου  λίγο πρίν το απο το άνοιγμα του Τουρισμού αναφέρει:

Στην Ελλάδα λόγω της γεωμορφολογίας μας, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε τα περισσότερα είδη τουρισμού, θαλάσσιο, ορειβατικό-περιπατητικό, αγροτουρισμό, θρησκευτικό τουρισμό, γαστρονομικό τουρισμό, και γενικότερα τουρισμό ευεξίας και εμπειρίας .

Κάθε περιοχή της Ελλάδας είναι ένας ιδανικός προορισμός για αποδράσεις όπου μπορείς να ανακαλύψεις καινούριες εμπειρίες κάθε φορά.

O τουρισμός μας και αυτή την χρονιά αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση ενόψει της σταδιακήςαποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων και της επανεκκίνησης της οικονομικής δραστηριότητας.

Μέλημά όλων των εμπλεκομένων με την οικονομία της φιλοξενιας οφείλει να είναι, η διατήρηση και η ενδυνάμωση της Ελληνικής τουριστικής αγοράς και στο εσωτερικό τουρισμό!!

Γι’ αυτό και φέτος επιλέγουμε τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές μας με ασφάλεια.

Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι ο τουρισμός ως βασικός πυλώνας της οικονομίας συνυπάρχει σε μια αλυσιδωτή αντίδραση με την πρωτογενή παραγωγή μας και τον κοινωνικό ιστό.

Όλες οι υπηρεσίες, οι ιδιωτικοί και δημόσιοι φορείς, οι ιδιώτες μεμονωμένα αλλά και η κοινωνία σαν σύνολο, ως κρίκοι της αλυσίδας αυτής, είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε τον εσωτερικό τουρισμό τις τοπικές οικονομίες .

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button