ΜΟΔΑ

Wicker Darling :οι πιο ιδιαίτερες τσάντες που έχετε δει για το καλοκαίρι


Μια γελαστή κοπέλα  η Jasmine Norrie απο την μακρινή Αυστραλία δημιουργεί τσάντες που ξεπερνούν την φαντασία. Φτιαγμένες απο λυγαριά σε απίστευτα σχέδια έχουν κάνει τον κόσμο της μόδας να υποκλίνεται στα vintage σχέδια της.
«Ένα ιδιόμορφου θηριοτροφείο» που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από την ίδια την ιδρυτή της Wicker Darling, Jasmine Norrie.

 H Wicker Darling είναι μια ζωντανή γιορτή της μόδας και χρωμάτων. Από το ταπεινό ξεκίνημά της στη Μελβούρνη της Αυστραλίας,έγινε  ένα  απο τα κορυφαία brands στις αγορές οnline σε παγκόσμιο επίπεδο με εμμονή στα προτότυπα σχέδια σε  τσάντες και αξεσουάρ μόδας.

Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στο χέρι από τεχνίτες στις Φιλιππίνες, οι οποίοι χρησιμοποιούν μια τέχνη που δουλεύουν οι τοπικές κοινωνίες  εδώ και πολλές γενιές. Είμαστε περήφανοι που είμαστε ένα Fashion Brand αφοσιωμένo στη διαφορετικότητα, με ανθρώπους κάθε ηλικίας, φυλής, ταυτότητας φύλου και υπόβαθρου που αγαπούν τις δημιουργίες μας.

«Δίνουμε χαρά σε όλους όσους αναζητούν κάτι πραγματικά μοναδικό,  σε πολυ περιορισμένο αριθμό στα υψηλότερα πρότυπα χειροτεχνίας» λεει η σχεδιάστρια τους .

«Για να διατηρήσουμε την αποκλειστική φύση των προσαρμοσμένων σχεδίων μας, οι ψάθινες τσάντες μας μπορούν να παραγγελθούν μόνο μέσω προπαραγγελίας – αυτό διατηρεί επίσης ένα υψηλό επίπεδο βιωσιμότητας, εξαλείφοντας την πιθανότητα σπατάλης αποθεμάτων και υπερβολικής συγκομιδής φυσικών υλικών. Κατά την παράδοση της δικής σας δημιουργίας σας, θα λάβετε μια αριθμημένη και υπογεγραμμένη κάρτα γνησιότητας.»

Η ιδέα ξεκίνησε το 2018 όταν  η Jasmine ξεκίνησε να βρει μια ψάθινη τσάντα σε σχήμα φλαμίνγκο, αλλά δεν τα κατάφερε.Κατά τη διάρκεια ενός έτους, σχεδίασε, οργάνωσε την παραγωγή και έλαβε την πρώτη της τσάντα: τη δημιουργία μας OG, Chile the Flamingo. Αυτό ενέπνευσε τη Jasmine να συνεχίσει να δημιουργεί άλλα σχέδια, προς τέρψη όλων όσων λατρεύουν τις χειροποίητες δημιουργίες λάτρεις του vintage σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα, έχουν  επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων τους   όχι μόνο σε ψάθινες τσάντες, αλλά και clutches, τσαντάκια με νομίσματα, γούρια για τσάντες και κασκόλ.

Για να μάθετε περισσότερα για το Wicker Darling και να αγοράσετε τις αποκλειστικές, περιορισμένες σειρές μας εκδόσεων, μεταβείτε στη διεύθυνση: www.wickerdarling.com.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button